Sănătos și delicios: vinete în sos picant de roșii
Sănătos și delicios: vinetele în sos picant de roșii ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 128 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, sare kosher, ghimbir slivers și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Sănătos și delicios: midii în sos picant de roșii, Vinete cu sos picant de roșii, și Rulouri de vinete cu sos picant de roșii.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Înjumătățiți vinetele pe lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
3
Ungeți ușor carnea cu 1 lingură de ulei și condimentați cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-
4
Așezați jumătățile de vinete tăiate cu fața în jos pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
5
Așezați pe un raft în centrul cuptorului și coaceți până la moale și auriu, aproximativ 30 de minute. După ce scoateți jumătățile de vinete din cuptor, tăiați-le din nou în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
6
În timp ce vinetele se gătesc, pregătiți sosul: într-o tigaie mare adâncă, combinați ceapa, restul de 2 linguri de ulei și aproximativ 1/2 linguriță de sare kosher. Aruncați pentru a acoperi bine ceapa cu uleiul și gătiți, acoperite, la foc mic până când sunt moi și translucide, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
7
Adăugați ghimbirul, usturoiul, chile și chimenul și aruncați din nou pentru a acoperi uniform ceapa cu condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
1 Cană De Usturoi Tocat
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
8
Adăugați sosul de roșii și bulionul de pui și fierbeți, acoperit, timp de aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
9
Adăugați jumătățile de vinete prăjite, îngropându-le în sos. Gatiti pana cand vinetele sunt foarte fragede si au absorbit sosul, inca vreo 20 de minute.