Sănătos și delicios: calmar în sos de vin roșu
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încercați sănătos și delicios: calmar în sos de vin roșu. Pentru $5.18 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 330 calorii, 36g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați vin, sare și piper, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Încercați Sănătos și delicios: pui cu sos de citrice, Sănătos și delicios: vinete în sos picant de roșii, și Sănătos și delicios: sos de afine pentru femei Pioneer pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți 1/2 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare cu capac și dați focul la mediu-mare.
Adăugați usturoiul și gătiți, amestecând, până se rumenesc ușor.
Adăugați calmarul și amestecați, apoi coborâți focul și adăugați vinul. Se amestecă, se adaugă cimbru și se acoperă.
Gatiti la foc mic pana cand calmarul este fraged, aproximativ 45 de minute. Descoperiți, condimentați cu sare și piper după gust, ridicați focul și gătiți până când majoritatea, dar nu tot lichidul este evaporat. Se amestecă uleiul de măsline rămas, se ornează cu pătrunjel și se servește.