Sâni de rață prăjiți cu tigaie cu zahăr și condimente

Sânii de rață prăjiți cu zahăr și condimente ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 219 calorii, 34G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $5.01 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de boabe de piper, scorțișoară măcinată, cardamom măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi cardamomul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Cardamom ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Piept de rață prăjit cu cinci condimente, Rețetă De Sâni De Rață Prăjiți Cu Cinci Condimente, și Piept de rață cu cinci condimente cu gutui caramelizat.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Într-o mașină de tocat condimente, măcinați păstăile de anason stelat și boabele de piper negru într-o pulbere.
Transferați pulberea într-un castron mic și amestecați zahărul, scorțișoara și cardamomul.
Încălziți o tigaie mare rezistentă la cuptor. Condimentați sânii de rață cu sare și presărați-i generos cu amestecul de condimente.
Adăugați sânii de rață în tigaie, cu pielea în jos. Gatiti la foc moderat pana cand pielea este rumenita si crocanta, aproximativ 5 minute. Întoarceți sânii și gătiți timp de aproximativ 2 minute mai mult.
Transferați tigaia în cuptor și coaceți sânii de rață timp de aproximativ 5 minute, până când sunt mediu-rare.
Transferați sânii de rață pe o placă de sculptură și lăsați să se odihnească aproximativ 5 minute. Tăiați gros rața, aranjați feliile pe farfurii și serviți.