Sâni de rață cu parfum de fenicul cu sos Pinot Noir

Sâni de rață cu parfum de fenicul cu sos Pinot Noir
Sânii de rață cu parfum de fenicul cu sos Pinot Noir ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 318 calorii, 36g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $5.86 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți boabe de piper, sare și piper, semințe de fenicul și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Piept de rață cu Pinot Noir și sos de cireșe, Rață Arsă Cu Reducere Pinot Noir / Rodii, și Sos De Afine Cu Pinot Noir pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mică, prăjiți boabele de piper și semințele de fenicul la foc moderat până când sunt parfumate, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Transferați condimentele într-un castron mare și adăugați apa, bulbul de fenicul și frunzele, oțetul balsamic, mierea și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Bulb De FeniculBulb De Fenicul
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Bateți pentru a dizolva sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
4
Adăugați sânii de rață în castron; acoperiți și refrigerați peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
5
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
6
Într-o cratiță mică, topiți untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
7
Adăugați ceapa și gătiți la foc moderat, amestecând, până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
8
Adăugați mierea și gătiți la foc moderat până când ceapa începe să se caramelizeze, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
9
Adăugați vinul și fierbeți până se reduce la jumătate, 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
10
Adăugați bulionul, boabele de piper, cimbru și roșii și gătiți la foc moderat până când sosul s-a îngroșat suficient pentru a acoperi spatele unei linguri, aproximativ 10 minute. Se strecoară sosul într-un bol și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
11
Scoateți rața din marinată și uscați-o; condimentează cu sare și piper. Într-o tigaie mare, rezistentă la cuptor, aranjați pielea de rață cu fața în jos și gătiți la foc moderat până se rumenesc, aproximativ 12 minute. Întoarceți pielea sânilor de rață cu fața în sus și transferați tigaia în cuptor; gatiti pana la mediu-rar, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Piept De RațăPiept De Rață
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
12
Transferați rața pe o tăietură și lăsați să se odihnească timp de 5 minute. Feliați sânii transversal de 1/4 inch grosime. Puneți rădăcina de țelină și piureul de cartofi pe farfurii, acoperiți cu rața și sosul Pinot Noir.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TelinaTelina
Pinot NoirPinot Noir
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista