Szechuan Carne De Vită Stir-Fry
Szechuan carne de vită Stir-Fry este un fără gluten și fără lactate hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 25. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 45 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 25 minute. Mergeți la magazin și ridicați amidon de porumb, friptură de vită, țelină și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Carne de vită și varză se amestecă prăji, Carne De Vită Mongolă, și Carne de vită și Broccoli se amestecă.
Instrucțiuni
Tăiați friptura transversal în felii subțiri, apoi tăiați fiecare felie în fâșii subțiri.
Așezați carnea într-un castron mediu.
Adăugați usturoiul și piperul zdrobit; se amestecă ușor.
Combinați următoarele 4 ingrediente.
Încălziți uleiul în tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați carne, în loturi; se amestecă 1 până la 2 min. sau doar până când fâșiile de carne nu mai sunt roz în centre.
Transferați pe farfurie; deoparte.
Adăugați morcovii și țelina în tigaie; se amestecă 2 min. Întoarceți carnea în tigaie împreună cu amestecul de pansament; se amestecă 1 până la 2 min. sau până când carnea este gata și sosul este ușor îngroșat. Se amestecă ceapa.