Swiss Chicken Cr Amperpes ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 300 de calorii, 25g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru $1.5 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți spanac pentru copii, garnisiți: frunze de busuioc, brânză elvețiană și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi ambalajele cu role de ou, puteți urma acest fel principal cu Sundaes De Sorbet Cu Chipsuri Condimentate Cu Unt ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Curcan afumat și clătite elvețiene, Mărturisire # 145: am un lucru pentru CR appropes...ușor Nutella Cr Appropes, și Clătite De Pui Cu Spanac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Procesați ardeii într-un blender până se omogenizează, oprindu-vă pentru a răzui părțile laterale, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Se toarnă în 4 vase de copt ușor unse de 7 - x 4 1/2 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
4
Pregătiți Sosul De Brânză Elvețiană. Se amestecă împreună puiul, următoarele 5 ingrediente și 1 cană de sos de brânză elvețiană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Brânză
Pui întreg
5
Împărțiți amestecul de pui între ambalaje, lingând centrele; rulați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Rola
6
Așezați, coaseți părțile în jos, peste ardeii roșii în vasul de copt. Se acoperă cu sosul de brânză elvețiană rămas. Acoperiți cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Brânză
Ardei Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Tava De Copt
7
Coaceți, acoperit, la 350 timp de 15 minute sau până când se încălzește bine și se fierbe.