Swirly lamaie burniță degete
Swirly lemon drizzle fingers ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 18. O porție conține 216 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 117 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână făină auto-crescătoare, zahăr tos, ouă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 9%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Biscotti de lămâie cu burniță de lămâie acră, Câini Swirly, și Templele Swirly.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 180C / ventilator 160C / gaz 4 și asigurați-vă că există un raft gata în mijlocul cuptorului. Ungeți o tavă de copt dreptunghiulară sau o formă mică de prăjire, aproximativ 20cm x 30cm.
Tăiați o foaie de hârtie de copt puțin mai mare decât cositorul, apoi împingeți-o și neteziți-o cu mâinile, astfel încât să se lipească de unt. Snip în colțuri cu o pereche de foarfece pentru a obține hârtia să se întindă frumos.
Puneți toate ingredientele tortului și un vârf de sare într-un castron mare, apoi folosiți bătăi electrice pentru a bate până când sunt cremoase și netede. Scoateți în tablă, apoi nivelați partea de sus. Puneți cașul de lămâie peste aluat în dungi groase. Folosiți mânerul lingurii pentru a învârti cașul în tort nu prea mult sau nu veți vedea vârtejurile odată gătite.
Coaceți timp de aproximativ 35 de minute sau până devine auriu și înviat. Ar fi trebuit să se micșoreze atât de ușor de părțile laterale ale cositorului și să se simtă elastic. Dont deschide cuptorul înainte de 30 de minute de gătit este de până.
Lăsați tortul în formă timp de 10 minute sau până când este suficient de rece pentru a fi manipulat. Ridicați cu grijă din staniu și puneți-l pe un suport de răcire, așezat peste o tavă sau ceva similar pentru a prinde picături de ploaie. Pentru a face burnița, amestecați 4 lingurițe de zahăr și sucul de lămâie împreună și lingurați peste tort. Aruncați coaja de lămâie cu ultima 1 lingură de zahăr și împrăștiați deasupra.
Lăsați tortul să se răcească complet, apoi ridicați-l pe o scândură, îndepărtați părțile laterale ale hârtiei de copt și tăiați tortul în degete. Se va păstra într-o cutie etanșă timp de 3 zile.