Swede & potato r8sti-topped shepherd ' s pie
Dacă aveți aproximativ 1 oră și 45 de minute pentru a petrece în bucătărie, Swede & potato r-topped shepherd pie ar putea fi o mare fără gluten rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 5 și costă 2,16 USD pe porție. O porție conține 506 calorii, 22g de proteine, și 34G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 14 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Dacă aveți la îndemână g/ 2oz suedez, g/ 2oz cartofi făinoși, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă o scor extraordinar spoonacular de 83%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Plăcintă de păstor cu cartofi dulci, Sâmbăta cu Rachael Ray-cartofi tot-Topped Shepherd ' s Pie, și Rosti-topped plăcintă cu pește.
Instrucțiuni
Gatiti suedezul si cartofii intr-o tigaie cu apa clocotita cu sare timp de 10 minute pana se inmoaie, apoi scurgeti si dati deoparte.
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mic.
Adăugați ceapa și morcovii și prăjiți ușor timp de 5 minute.
Adăugați ciupercile, creșteți focul la mediu și gătiți încă 5 minute. Puneți legumele într-un castron.
Adăugați carnea tocată în tigaie și gătiți până se rumenesc.
Se toarnă orice exces de grăsime.
Adăugați legumele (nu suedezul și cartofii), roșiile și roșiile pure, acoperiți și fierbeți timp de 15 minute, completând cu puțină apă dacă tocatul pare puțin uscat.
Când suedezul și cartofii sunt suficient de reci pentru a fi manipulați, radeți grosier; apoi aruncați untul topit și condimentați.
Răsturnați amestecul de carne tocată într-un vas adânc rezistent la cuptor, acoperiți cu suedezul ras și cartofii, apoi dați la cuptor și gătiți timp de 40 de minute.