Swede & potato r8sti-topped shepherd ' s pie

Swede & potato r8sti-topped shepherd ' s pie
Dacă aveți aproximativ 1 oră și 45 de minute pentru a petrece în bucătărie, Swede & potato r-topped shepherd pie ar putea fi o mare fără gluten rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 5 și costă 2,16 USD pe porție. O porție conține 506 calorii, 22g de proteine, și 34G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 14 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Dacă aveți la îndemână g/ 2oz suedez, g/ 2oz cartofi făinoși, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă o scor extraordinar spoonacular de 83%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Plăcintă de păstor cu cartofi dulci, Sâmbăta cu Rachael Ray-cartofi tot-Topped Shepherd ' s Pie, și Rosti-topped plăcintă cu pește.

Instrucțiuni

1
Gatiti suedezul si cartofii intr-o tigaie cu apa clocotita cu sare timp de 10 minute pana se inmoaie, apoi scurgeti si dati deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Rutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 InchRutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 Inch
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Adăugați ceapa și morcovii și prăjiți ușor timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5
Adăugați ciupercile, creșteți focul la mediu și gătiți încă 5 minute. Puneți legumele într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Adăugați carnea tocată în tigaie și gătiți până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne MăcinatăCarne Măcinată
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Se toarnă orice exces de grăsime.
8
Adăugați legumele (nu suedezul și cartofii), roșiile și roșiile pure, acoperiți și fierbeți timp de 15 minute, completând cu puțină apă dacă tocatul pare puțin uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Carne MăcinatăCarne Măcinată
Rutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 InchRutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 Inch
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
9
Când suedezul și cartofii sunt suficient de reci pentru a fi manipulați, radeți grosier; apoi aruncați untul topit și condimentați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Rutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 InchRutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 Inch
10
Răsturnați amestecul de carne tocată într-un vas adânc rezistent la cuptor, acoperiți cu suedezul ras și cartofii, apoi dați la cuptor și gătiți timp de 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Carne MăcinatăCarne Măcinată
Rutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 InchRutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)

Vin recomandat: Lambrusco Dolce, Recolta Târzie Riesling, Vin Santo

Lambrusco Dolce, Late Harvest Riesling și Vin Santo sunt alegerile mele de top pentru plăcintă. Aceste vinuri sunt toate dulci, ceea ce este important, deoarece vinul ar trebui să fie de obicei mai dulce decât mâncarea pe care o împerecheați cu el. Un vin pe care l-ați putea încerca este Snake River Late Harvest Riesling. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
Râul Șarpe Recolta Târzie Riesling
Râul Șarpe Recolta Târzie Riesling
Făcut din strugurii lăsați să stea pe viță de vie în podgoria noastră estate Arena Valley, Late Harvest Riesling este vinul nostru original de desert. Anul nostru 2011 are un nas limeade cu un indiciu de minerale și un finisaj de miere. Savurați acest vin cu deserturi pe bază de fructe sau ca aperitiv răcoritor.
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții5
Scor De Sănătate28
Revista