Sushi special al lui Sarah

Sushi special al lui Sarah
Sushi-ul special al lui Sarah ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. O porție conține 140 de calorii, 6g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 97 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare japoneză. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați caju, pastă de wasabi, oțet de orez și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de super scor spoonacular de 27%. Rețete similare includ Prăjituri Sarah Bernhardt (Sarah Bernhardt-Kager) (Daneză), Tort de sushi Chirashi și sushi Temari, și Sushi Deconstruit (Chirashi Sushi).

Instrucțiuni

1
Spălați orezul în mai multe schimbări de apă până când apa de clătire este aproape limpede, apoi scurgeți bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
2
Așezați orezul și 1 1/4 căni de apă într-o cratiță mare cu capac, aduceți la fierbere, reduceți focul la minim și acoperiți. Fierbeți orezul până când blatul pare uscat și apa a fost absorbită, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
3
Scoateți orezul de pe foc și lăsați să stea acoperit încă 20 de minute la abur.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
4
Se amestecă oțetul de orez, zahărul și sarea în orez cu o lingură de lemn și se întinde orezul pe o tigaie din tablă pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Sos De Prune1 1/2 Cani Sos De Prune
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
6
Puneți prima foaie de nori în cuptor timp de 4 minute pentru a se înmuia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NoriNori
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
7
Îndepărtați și așezați partea strălucitoare în jos pe un covoraș de bambus învelit în plastic, astfel încât partea mai lungă să fie de la stânga la dreapta. (Învelișul nu este esențial, dar ajută la menținerea lucrurilor curate.) Cu mâinile ude, apăsați un strat de orez pe nori, lăsând o margine de 1/2 inch pe marginea cea mai apropiată de dvs. și un centimetru pe partea cea mai îndepărtată. Stratul trebuie să aibă o adâncime de aproximativ 1/2 inch și cât mai plat posibil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NoriNori
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
8
Așezați jumătate din feliile de cremă de brânză într-o linie orizontală în centrul foii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
9
Se presară cu 1/2 linguriță de usturoi, jumătate de caju zdrobit și jumătate de ceapă de primăvară. Aranjați jumătate din fâșiile de somon afumat lângă crema de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Somon AfumatSomon Afumat
Ceapă De PrimăvarăCeapă De Primăvară
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
CajuCaju
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
10
Ridicați marginea foii de rulare din bambus, pliați marginea inferioară a foii în sus, închizând umplutura și rotiți bine sushi-ul într-un cilindru ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
11
Periați o linie de apă peste marginea rămasă a foii nori și apăsați și rotiți foaia pentru a sigila rola împreună. Odată ce sushi-ul este rulat, înfășurați-l în covor și strângeți ușor pentru a-l compacta bine. Repetați cu a doua foaie de nori și umpluturile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NoriNori
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
12
Tăiați fiecare rolă în 6 felii folosind un cuțit umed foarte ascuțit. Aveți la îndemână un prosop de hârtie umed pentru a șterge orice reziduu și udați lama cu apă pentru fiecare tăietură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
13
Se servește cu sos de soia și pastă de wasabi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De WasabiPastă De Wasabi
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
Bucătăriijaponezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista