Sushi de somon la grătar-bolul de orez ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 4 și costă $ 6.19 pe portie. O porție conține 958 calorii, 36g de proteine, și 26g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați oțet de orez, sare, semințe de susan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Rețete similare includ [] Somon Afumat, Avocado Și Orez Brun Sushi Bowl, Creveți Sushi Castron De Orez, și Bol de orez Sushi cu sos de vită , ou și ardei iute.
Instrucțiuni
1
Pentru a face sosul, combinați pudra de wasabi și apa într-o cratiță și lăsați să înflorească 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Wasabi Pulbere
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Adăugați 3/4 cană ponzu, sake și ghimbir ras și aduceți la fierbere la foc mare. Reduceți focul la mediu-mic și fierbeți până când sosul este redus la jumătate, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec Tricolor De Slaw De Cole
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Sos Japonez De Susan
3
Între timp, așezați peștele și sparanghelul într-un vas mare de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
4
Se toarnă sosul ponzu rămas și uleiul peste pește și sparanghel și se întoarce pentru a acoperi uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Ponzu
2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
5
Lăsați să stea 10 minute.
6
Într-o tigaie mică, prăjiți semințele de susan la foc mediu, agitând tigaia frecvent, până când sunt ușor colorate, 3 până la 4 minute. Se toarnă imediat pe o farfurie pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Puneți o tigaie la grătar la foc mediu până la cald. Ridicați sparanghelul din marinată, puneți-l în tigaie și gătiți, întorcând ocazional, până când este fraged-crocant, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete
Tri-tips, Tuns
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De Specialitate
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Transferați sparanghelul pe o farfurie și acoperiți-l cu folie de aluminiu, cu partea strălucitoare în jos, pentru a se încălzi. Ridicați peștele din marinată și puneți-l în tigaia pentru grătar. Gatiti, rotind o data, pana cand devine opac si incepe sa se desprinda, 2-3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete
Tri-tips, Tuns
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Varză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De Specialitate
9
Pentru a servi, împărțiți orezul între 4 boluri. Sus cu o bucată de pește și niște sparanghel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
10
Se toarnă 1/4 cană de sos peste pește în fiecare bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
11
Garnisiți fiecare porție cu uleiul de susan, ceapa verde, avocado, castraveți, ghimbir murat și semințe de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir Murat
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)
Ceașcă Edamame Congelată, Dezghețată
1-1/2 Oz. Gin
1/2 Kg Piept De Curcan
12
Într-un castron, combinați toate ingredientele și amestecați până când zahărul se dizolvă. A se păstra într-un recipient acoperit la frigider; se va păstra până la 1 lună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
13
Așezați orezul într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
14
Adăugați apă rece pentru a acoperi și spălați bine orezul frecându-l între mâini, apoi scurgeți. Repetați încă de două ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
15
Se toarnă orezul într-o strecurătoare pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
16
Așezați orezul clătit și cele 2 căni de apă într-o cratiță de 2 până la 3 litri. Aduceți la fierbere la foc mare, reduceți focul la minim, acoperiți și gătiți timp de 20 de minute. Opriți focul și lăsați orezul să stea 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
17
Într-o tigaie mică, încălziți oțetul, zahărul, Mirina și sarea la foc mediu până când zahărul se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
6 Chifle Cu Susan, împărțite
Lemn Dulce Galben și Verde
(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
18
Scoateți din căldură.
19
Întoarceți orezul fiert într-un bol mare din lemn sau plastic și turnați amestecul de oțet uniform peste orez. Îndoiți lichidul cu o paletă de orez din lemn. În același timp, ventilați orezul pentru a scoate strălucirea boabelor. Continuați să ventilați și să pliați până când orezul absoarbe tot lichidul. Acoperiți cu o cârpă umedă și lăsați să stea până când este gata de utilizare. Se va menține la temperatura camerei timp de până la 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Vinăria Hahn Santa Lucia Highlands Chardonnay cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.