Susan Piure De Cartofi

Susan Piure De Cartofi
Susan piure de cartofi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 168 calorii. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, FODMAP prietenos și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați untul, jumătate și jumătate fierbinte, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Cartofi Prăjiți Cu Piure De Susan, Somon de susan glazurat și piure de Wasabi, și Pui glazurat cu miere Hoisin cu piure de susan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti cartofii in apa clocotita pentru a acoperi intr-o cratita mare 35-40 de minute sau pana cand sunt foarte fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Scurgeți bine; suliți fiecare cartof fierbinte cu o furculiță și coajați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
3
Mash cartofii bine și adăugați ingredientele rămase. Continuați să zdrobiți până când amestecul este ușor și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Revista