Surpriză de bezea cu alune

Surpriză de bezea cu alune
Surpriza de bezea cu alune ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă face 8 porții cu 713 calorii, 9g de proteine, și 43G de grăsime fiecare. Pentru $1.73 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BBC Good Food are 36 de fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Un amestec de zmeură, alune, zahăr glazură și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 45%. Rețete similare sunt Cupcakes Surpriză Cu Bezea Cu Lămâie, Cookie-uri surpriză cu alune de ciocolată + un cadou JIF! - CONCURS ÎNCHIS, și Tort de bezea cu alune și ciocolată.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 190C / 170C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Ungeți și tapetați bazele și părțile laterale ale cutiilor cu formă de arc de 2 x 20 cm cu pergament de copt. Măcinați alunele și zahărul glazurat într-un robot de bucătărie până se finalizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Cotlete De Miel, Cu Oase FranțuzeștiCotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
3
Bateți albușurile până se înăbușesc, adăugați jumătate de zahăr tos și bateți din nou până se înțepenesc, apoi repetați cu restul de zahăr tos. Îndoiți amestecul de vanilie, oțet și nuci măcinate până se combină bine. Împărțiți amestecul între cutii și coaceți timp de 25-30 de minute până când blaturile sunt ferme la atingere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr CasterZahăr Caster
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
4
Scoateți și răciți în cutii de pe un suport de sârmă. Bezelele sunt foarte fragile și se pot sparge puțin, dar nu vă faceți griji.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
5
În timp ce bezeaua se răcește, faceți crema de ciocolată. Topiți ciocolata într-un castron peste o tigaie cu apă abia fierbinte, apoi scoateți-o de pe foc. Se lasă să se răcească ușor, apoi se amestecă crema și se lasă să se așeze într-un loc răcoros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Scoateți cu grijă bezeaua răcită din cutii și puneți un strat pe o farfurie de servire. Zdrobiți ușor jumătate din fructe de pădure cu o furculiță. Folosind un cuțit de paletă, întindeți jumătate din crema de ciocolată peste bezea și lingură peste fructe de pădure. Se acoperă cu stratul rămas, apoi gheață cu cremă de ciocolată și se decorează cu boabele rămase. Se răcește până la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit De PaletăCuțit De Paletă
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista