Supa țărănească este o fără lactate supă. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 49 calorii. Această rețetă servește 70 și costă 20 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Toamna. Dacă aveți la îndemână țelină, bulion de pui, cimbru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Încercați Supă țărănească pentru unul, Supă Țărănească, și Supă Țărănească De Orz pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți primele 6 ingrediente și 4 cutii de bulion de pui la fiert într-o oală; reduceți căldura și fierbeți 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați bulionul rămas, salata de varză și ingredientele rămase; fierbeți 30 de minute sau până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Bulion
3
Scoateți și aruncați frunza de dafin. (Congelați supa rămasă până la 1 lună.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
Supă
4
* 1 kilogram de șuncă gătită tocată grosier poate fi înlocuită cu kielbasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncă Gătită
Kielbasa
5
Notă: puteți găti primele 6 ingrediente și 4 conserve de bulion de pui într-un aragaz lent de 5 litri la scăzut timp de 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
6
Adăugați conserva rămasă de bulion, salată de varză și ingredientele rămase, gătiți la maxim 1 oră.