Rețeta de carne de vită Vietnameză picantă și supă de tăiței ar putea satisface pofta ta vietnameză în aproximativ 45 minute. Pentru $15.5 pe portie, această rețetă acoperă 43% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 1292 calorii, 134g de proteine, și 57G de grăsime pe porție. Dacă aveți muguri de fasole, condiment de anason stelat), morcov și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Este perfect pentru Toamna. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Carne de vită Vietnameză - supă de tăiței cu verdeață asiatică, bine Vietnameză / Japoneză, Pho Vietnamez: Supă De Tăiței De Vită, și Carne De Vită Pho (Supă De Tăiței Vietnameză).
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul de arahide într-o oală mare grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Arahide
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Presărați cozi de bou cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Oxtail
3
Adăugați cozi de bou în oală și rumeniți pe toate părțile, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oxtail
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
4
Transferați cozile de bou într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oxtail
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Adăugați ceapa și următoarele 6 ingrediente în aceeași oală. Saut până când legumele sunt fragede, aproximativ 8 minute. Întoarceți cozile de bou în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Oxtail
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
6
Adăugați 12 căni de apă, bulion de vită și 3 linguri de sos de pește. Acoperiți și fierbeți ușor până când cozile de bou sunt foarte fragede, aproximativ 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De Vită
Sos De Pește
Oxtail
Apă
7
Folosind clești, transferați cozile de bou într-un castron mare. Se strecoară bulionul într-un alt vas mare; aruncați solidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oxtail
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
Clește
Bol
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
8
Scoateți carnea din cozile de bou; aruncați oasele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oxtail
Carne
9
Adăugați carne în bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Carne
10
Se da la frigider peste noapte. Puneți grăsimea solidă deasupra supei. Gatiti taiteii in oala mare cu apa clocotita cu sare pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Apă
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
11
Scurgeți; clătiți sub apă rece. Reveniți la aceeași oală. Aruncați tăiței cu ulei de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Susan
Paste
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
12
Aduceți supa la fiert. Împărțiți tăiței, mugurii și următoarele 6 ingrediente între 6 boluri. Supă de oală în boluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Varză
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Polonic
13
Se servește cu pene de var și sos suplimentar de pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De Var
Sos De Pește
14
* Disponibil pe piețele asiatice și în unele supermarketuri la nivel național.