Supă Vegană De Curry De Morcovi
Rețeta supa vegană de Curry de morcovi este gata în aproximativ 35 de minute și este cu siguranță un super fără gluten, primal și prietenos cu fodmap opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. Această rețetă face 8 porții cu 170 calorii, 2G de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Funcționează bine ca o supă foarte accesibilă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână lapte de cocos, bulion de legume, pudră de curry și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 48%, ceea ce este destul de bun. Încercați Cupcakes Vegan Brussel Carrot Curry cu glazură de brânză cremă și reducere Curry de arțar, Supă De Morcov Curry Roșu, și Supă De Morcovi Curry pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toarnă bulionul de legume într-o oală de supă și se aduce la fierbere la foc mediu. Se amestecă pudra de curry, chimenul, scorțișoara și ghimbirul; adăugați morcovii. Reduceți căldura la foc mic și gătiți până când morcovii sunt fragede, aproximativ 20 de minute, amestecând des.
Strecurați morcovii din bulion și puneți morcovii într-un blender, umplând ulciorul nu mai mult de jumătate plin.
Se toarnă aproximativ 1/4 cană de bulion de legume în blender pentru a permite morcovilor să facă piure. Țineți apăsat capacul blenderului cu un prosop de bucătărie pliat și porniți cu grijă blenderul, folosind câteva impulsuri rapide pentru a pune morcovii în mișcare înainte de a-l lăsa pe piure. Puree în loturi până se omogenizează, dacă este necesar; întoarceți morcovii curățați în bulionul de legume. Alternativ, puteți folosi un blender cu băț și puteți purifica morcovii chiar în oala de gătit.
Se amestecă laptele de cocos și apa (folosiți cutia de lapte de cocos pentru a măsura). Aduceți înapoi la foc mic; presărați coriandru pentru a servi.
Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant
Indianul poate fi asociat cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling ross8. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Aichenberg Premium Gruner Veltliner cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Aichenberg Premium Gruner Veltliner]()
Aichenberg Premium Gruner Veltliner
Gruner Veltlinern premium de la Aichenberg este o delicatesă austriacă administrată de o familie. Are arome de fructe proaspete și picant, cu note de fructe tropicale și piper. Prospețimea gustului degajă arome de mere verzi care sunt de lungă durată și împachetează un pumn la final. Acest vin se asortează bine cu carne albă, pește, brânzeturi și mâncăruri italiene, cum ar fi pizza și paste.