Supă Ușoară De Porumb Chinezesc
Supa de porumb Chineză ușoară necesită aproximativ 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 107 calorii. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca o supă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Toamna. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână ou, bulion de pui, apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei chinezești. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 19%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Supă De Porumb Chinezesc, Supă de porumb și broccoli chinezesc, și Supă chineză de pui și porumb (picătură de ou).
Instrucțiuni
Într-o cratiță, combinați porumbul în stil cremă și bulionul de pui. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare. Într-un castron mic sau cană, amestecați amidonul de porumb și apa; se toarnă în supa de porumb clocotită și se continuă gătitul timp de aproximativ 2 minute sau până se îngroașă. Adăugați treptat oul bătut în timp ce amestecați supa.
Se ia de pe foc și se servește.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asian funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Birichino Jurassic Park Vineyard Old Vines Chenin Blanc cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Birichino Jurassic Park Vineyard Vechi Viță De Vie Chenin Blanc]()
Birichino Jurassic Park Vineyard Vechi Viță De Vie Chenin Blanc
2017 are un parfum de miere de flori de portocal, unt de mere, pucioasă și un precursor ciudat al liliacului care activează nu numai sistemul olfactiv, ci și sistemul limbic, sistemul nervos autonom și alte sisteme situate în sectoare mai îndepărtate. Umiditatea solului și a microclimatului în timpul sezonului de creștere 2017 a rămas destul de ridicată pe parcursul sezonului de creștere din cauza ploilor enorme din iarna anterioară, contribuind la dezvoltarea botritei timpurii modeste, dar semnificative. Am întâlnit ultima dată aceste condiții în 2013 și am produs un vin similar cu cel de epocă - chiar uscat în stilul cunoscut de francezi sub numele de sec tendre - uscat, dar fraged. Și ca și în cazul vinurilor anterioare, acest vin a fermentat în oțel inoxidabil fără inoculare și a fost învechit până în primăvara următoare în 8 butoaie de stejar maghiar inoxidabil și 2 neutre.