Supă Thailandeză De Dovleac Cu Lapte De Cocos

Supă Thailandeză De Dovleac Cu Lapte De Cocos
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa Thailandeză de dovleac cu lapte de cocos. Această rețetă servește 3 și costă 3,3 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 are 572 calorii, 9g de proteine, și 34G de grăsime pe porție. 96 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați ceapa brună, usturoiul, uleiul de măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o destul de scumpe rețetă pentru fanii mâncării asiatice. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este remarcabil. Încercați Supă de Broccoli thailandeză cu lapte de cocos, Tom Kha Gai-supă thailandeză de pui în bulion de lapte de cocos, și Supă de pui în stil thailandez cu Lemongrass și lapte de cocos [Tom Kha Gai] pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Thai poate fi asociat cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Puteți încerca Birichino Jurassic Park Vineyard Old Vines Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Birichino Jurassic Park Vineyard Vechi Viță De Vie Chenin Blanc
Birichino Jurassic Park Vineyard Vechi Viță De Vie Chenin Blanc
2017 are un parfum de miere de flori de portocal, unt de mere, pucioasă și un precursor ciudat al liliacului care activează nu numai sistemul olfactiv, ci și sistemul limbic, sistemul nervos autonom și alte sisteme situate în sectoare mai îndepărtate. Umiditatea solului și a microclimatului în timpul sezonului de creștere 2017 a rămas destul de ridicată pe parcursul sezonului de creștere din cauza ploilor enorme din iarna anterioară, contribuind la dezvoltarea botritei timpurii modeste, dar semnificative. Am întâlnit ultima dată aceste condiții în 2013 și am produs un vin similar cu cel de epocă - chiar uscat în stilul cunoscut de francezi sub numele de sec tendre - uscat, dar fraged. Și ca și în cazul vinurilor anterioare, acest vin a fermentat în oțel inoxidabil fără inoculare și a fost învechit până în primăvara următoare în 8 butoaie de stejar maghiar inoxidabil și 2 neutre.
DificultateUșor
Gata În6 m.
Porții3
Scor De Sănătate53
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista