Supă Taco V

Supă Taco V
Reteta supa Taco V este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă face 8 porții cu 285 calorii, 21g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru $ 1.5 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin pentru Toamna. 43 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de roșii, fasole de rinichi, amestec de pansament de fermă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 75%. Rețete similare sunt Taco Marți: Supă Ușoară De Taco, No time Taco Soup – faceți o supă rapidă și ușoară, gustoasă și gata în doar câteva minute, și Supă De Taco.

Instrucțiuni

1
Într-o oală de stoc de dimensiuni medii, carne de vită măcinată maro în ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită MăcinatăCarne De Vită Măcinată
StocStoc
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Adăugați fasole pinto nedesenată, fasole renală nedesenată, roșii tăiate cubulețe, sos de roșii, ceapă, ardei gras verde, amestec de condimente taco și amestec de pansament pentru salată ranch. Se aduce la fierbere și apoi se fierbe timp de 10 până la 15 minute sau până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec Uscat De Pansament RanchAmestec Uscat De Pansament Ranch
Amestec De Condimente TacoAmestec De Condimente Taco
Ardei GrasArdei Gras
FasoleFasole
Sos De RoșiiSos De Roșii
Fasole PintoFasole Pinto
TomateTomate
CeapăCeapă

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexican funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling, și spumante ros_loc. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Ai putea încerca WindRacer râul Rus Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
WindRacer Râul Rus Pinot Noir
WindRacer Râul Rus Pinot Noir
Aromele frumoase de sassafras, mocha și lemn dulce negru demonstrează personalitatea unică și îndrăzneață a văii râului rus. Aromele distincte de fructe mărăcinoase, stejar dulce și piper alb duc la un vin larg, echilibrat, cu aciditate alimentară. Zilele calde și însorite ale râului rus și nopțile răcoroase de ceață sunt optime pentru Pinot Noir – vinurile au o textură și o greutate deosebite, fără a fi exagerate sau a-și pierde aciditatea naturală. Aromele și aromele clasice adânci și întunecate pe care râul rus este cunoscut pentru strălucirea în acest vin.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate16
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista