Supă savuroasă de plăcintă cu dovleac cu bezele de scorțișoară, Pepita Streusel și CR Fromformme fra fra Fromformche

Supă savuroasă de plăcintă cu dovleac cu bezele de scorțișoară, Pepita Streusel și CR Fromformme fra fra Fromformche
Cimbru dovleac Pie supa cu scorțișoară bezele, Pepita Streusel, și frisca Cr Frommormme fra Frommorcche ar putea fi doar supa pe care il cautati. Pentru $1.98 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 442 calorii, 5g de proteine, și 29G de grăsime fiecare. 185 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Mergeți la magazin și ridicați dovleac solid, țelină, ghimbir și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Mere Granny Smith și budincă de pâine cu ghimbir cu cremă de fasole de vanilie Anglaise și cremă Fraiche frisca, Tarta De Afine Cu Frisca Creme Fraiche, și Capsuni Budinca de Paine cu Crème Fraîche Frisca.

Instrucțiuni

1
Înfășurați cuișoarele, anasonul stelat, bățul de scorțișoară, boabele de ienibahar, boabele de piper și ghimbirul proaspăt în pânză de brânză și fixați-le cu sfoară de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De IenibaharBoabe De Ienibahar
Baton De ScorțișoarăBaton De Scorțișoară
Ghimbir ProaspătGhimbir Proaspăt
Boabe De PiperBoabe De Piper
Anason StelatAnason Stelat
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De BucătărieSfoară De Bucătărie
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
2
Într-o oală mare și grea la foc moderat, topiți untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Adăugați ceapa, usturoiul, țelina și prazul și sotați până la translucid, 5 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
țelinățelină
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
PrazPraz
4
Adăugați dovleacul, 2 litri de apă și pachetul de condimente și aduceți la fierbere. Reduceți focul la moderat scăzut și fierbeți la foc mic până când legumele sunt fragede, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
DovleacDovleac
ApăApă
5
Scoateți și aruncați pachetul de condimente. Lucrând în loturi mici, puneți supa într-un blender și curățați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
PolonicPolonic
6
Se transferă într-o oală mare curată, apoi se presară cu nucșoară și se condimentează cu sare și piper. Acoperiți și păstrați cald până când este gata de servit. Faceți înainte: supa poate fi făcută în avans și refrigerată, într-un recipient etanș, până la 3 zile. Reîncălziți într-o oală mare la foc moderat, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
NucșoarăNucșoară
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1
Într-un castron mare sau într-o pungă de plastic resigilabilă, combinați marshmallows și scorțișoară și aruncați ușor pentru a acoperi marshmallows în scorțișoară. Faceți înainte: Marshmallows pot fi preparate în avans și depozitate, într-o pungă de plastic resigilabilă sau într-un recipient etanș la temperatura camerei, până la 3 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BezeleBezele
ScorțișoarăScorțișoară
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
BolBol
1
Aranjați un raft în mijlocul cuptorului și preîncălziți la 177°. tapetați o foaie mare de copt cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare, amestecați făina, zahărul brun și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Adăugați untul și, folosind mâinile, frecați ingredientele împreună până când textura seamănă cu făina de porumb grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PorumbFăină De Porumb
UntUnt
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
4
Adăugați pepitas și aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De DovleacSemințe De Dovleac
5
Întindeți amestecul pe foaia de copt pregătită și coaceți până se rumenesc, 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
6
Transferați streuselul într-un raft pentru a se răci, apoi rupeți-l în bucăți de aproximativ 1 inch. Faceți înainte: Streusel poate fi făcut în avans și depozitat, într-un recipient etanș la temperatura camerei, până la 3 zile.
1
Într-un castron mediu, combinați smântâna grea și crme frache.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă GreaCremă Grea
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Bateți până devine ușor și pufos. Se condimentează cu sare și piper. Faceți înainte: Crme Frache biciuit poate fi făcut în avans și refrigerat, într-un recipient etanș, până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
1
Puneți supa caldă în boluri și garnisiți cu streusel, marshmallows și dollops de crme Frache biciuit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BezeleBezele
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
PolonicPolonic
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista