Supă roșie rusă de Kale și Chorizo (Caldo Verde)

Supa roșie rusă de Kale și Chorizo (Caldo Verde) ar putea fi doar Est-Europene rețeta pe care o căutați. Acest fel principal are 437 calorii, 24g de proteine, și 28G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $2.28 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ruși, căței de usturoi, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Caldo Verde portughez-supă cu cartofi, Kale și Chorizo, Supă De Varză Portugheză (Caldo Verde), și Caldo Verde-Supă De Varză Portugheză.
Instrucțiuni
Gatiti chorizo in ulei intr-o oala la foc mediu-mare, amestecand des, pana se rumeneste, aproximativ 5 minute.
Transferați chorizo pe un prosop de hârtie cu o lingură cu fante.
Adăugați ceapa în grăsime în oală și sotati până se înmoaie, 3 până la 5 minute. Se amestecă usturoiul, fulgii de chile și piperul; gatiti aproximativ 1 minut.
Adăugați bulion și cartof; acoperiți și aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți până când cartoful este fraged, aproximativ 5 minute.
Se amestecă kale și chorizo; acoperiți și aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți până când varza este fragedă, 3 până la 5 minute. Se condimentează cu sare.