Supă roșie rusă de Kale și Chorizo (Caldo Verde)

Supă roșie rusă de Kale și Chorizo (Caldo Verde)
Supa roșie rusă de Kale și Chorizo (Caldo Verde) ar putea fi doar Est-Europene rețeta pe care o căutați. Acest fel principal are 437 calorii, 24g de proteine, și 28G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $2.28 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ruși, căței de usturoi, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Caldo Verde portughez-supă cu cartofi, Kale și Chorizo, Supă De Varză Portugheză (Caldo Verde), și Caldo Verde-Supă De Varză Portugheză.

Instrucțiuni

1
Gatiti chorizo in ulei intr-o oala la foc mediu-mare, amestecand des, pana se rumeneste, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Transferați chorizo pe un prosop de hârtie cu o lingură cu fante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
3
Adăugați ceapa în grăsime în oală și sotati până se înmoaie, 3 până la 5 minute. Se amestecă usturoiul, fulgii de chile și piperul; gatiti aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
UsturoiUsturoi
PiperPiper
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați bulion și cartof; acoperiți și aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți până când cartoful este fraged, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
BulionBulion
5
Se amestecă kale și chorizo; acoperiți și aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți până când varza este fragedă, 3 până la 5 minute. Se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
KaleKale
SareSare
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Revista