Supă Romană De Ouă
Supa romană de ouă necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten, primară și FODMAP are 38 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime per portie. Această rețetă servește 9. Pentru 77 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână piper, albus de ou, nucșoară măcinată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat această supă. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Supă De Ouă În Stil Roman: La Stracciatella, Roman Holiday Soup-bucurați-vă de această supă italiană consistent oricând, și Supă De Ouă.
Instrucțiuni
Combinați 1 cană bulion, brânză rasă și următoarele 3 ingrediente într-un bol mediu; amestecați cu un bici până când ouăle sunt bătute ușor.
Aduceți bulionul rămas la fiert într-un cuptor olandez la foc mediu-mare. Reduceți căldura la minim; turnați treptat amestecul de ouă în bulion, amestecând constant cu biciul (cu cât amestecați mai repede, cu atât bucățile de ou sunt mai fine). Gatiti 3 minute, amestecand constant.
Se ia de pe foc; se amestecă piper, sare și nucșoară.