Supă Rapidă De Scoici
Rețeta Chowder rapid de scoici ar putea satisface pofta ta americană în aproximativ 25 minute. Pentru 86 cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 223 calorii, 8g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult această supă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ierburi, ceapă, morcov și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Supă Rapidă De Scoici, Supă Rapidă De Scoici, și Supă de scoici rapidă și delicioasă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti ceapa, telina, morcovul si usturoiul in ulei de masline intr-o cratita de 4 litri la foc mediu, amestecand des, pana se inmoaie, timp de aproximativ 6 minute.
Adăugați cartofi și roșii, cu sucul lor; adăugați canful de apă în oală. Aduceți amestecul la fierbere, reduceți focul și fierbeți până când cartoful este fraged, timp de aproximativ 6 minute.
Se amestecă scoicile, cu sucul lor și ierburile și se fierbe până se încălzește, timp de aproximativ 5 minute.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Scoicile funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ai putea încerca este Rochioli Estate Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 42 de dolari.
![Rochioli Estate Chardonnay]()
Rochioli Estate Chardonnay
Acest vin este un bun exemplu al caracteristicilor unice din proprietatea Rochioli și valea râului rus. Aromele de măr copt, fructe tropicale, alune și o notă de condiment se combină cu aromele bogate de mere și aciditatea crocantă.