Supă rapidă de fasole neagră și porumb

Nevoie de o curs principal fără gluten? Supa rapidă de fasole neagră și porumb ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 1,3 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 375 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 27 minute. Un amestec de iaurt, boabe de porumb, pastă de chile și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma iaurtul simplu cu conținut scăzut de grăsimi, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Melasă De Iaurt ca desert. Este perfect pentru Toamna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este extraordinar. Încercați Salată rapidă de porumb și fasole neagră, Supă Rapidă De Fasole Neagră, și Supă Rapidă De Fasole Neagră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți un cuptor olandez la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați porumb în tigaie și sotati 4 minute sau până se rumenesc ușor, amestecând ocazional.
Combinați 2 cutii de fasole și bulion într-un blender; procesați până se omogenizează.
Adăugați amestecul de fasole, conserva rămasă de fasole, roșii, pastă de chile și sare la porumb, amestecând pentru a se combina; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți focul la mediu și fierbeți 15 minute, amestecând ocazional.