Supă prăjită de nucă și conopidă

Supă prăjită de nucă și conopidă
Nevoie de o supă fără gluten, primară și vegană? Supa prăjită de nucă și conopidă ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Pentru $2.14 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 159 calorii, 5g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 4. Un amestec de dovlecei de nucă, suc de portocale, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de blog.fatfreevegan.com. doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 78%, care este solid. Încercați Supă prăjită de dovleac cu conopidă, Oni caramelizate, Supă de dovlecei și conopidă curry, și Supă de legume de iarnă cu dovlecei și conopidă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați butternutul pe jumătate pe lungime și răzuiți semințele. Pulverizați sau frecați un vas de copt dreptunghiular cu ulei (ușor) și așezați dovleceii în el cu fața tăiată în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Subţire-Subţire-
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
2
Puneți dovleacul în cuptor și setați cronometrul timp de 15 minute. Între timp, puneți floretele de conopidă într-un vas de copt mic, Uns cu ulei. După ce dovleceii au fiert 15 minute, puneți conopida cu ea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Roșii Struguri, Tăiate La Jumătate (de Preferință Galbene și Roșii)Roșii Struguri, Tăiate La Jumătate (de Preferință Galbene și Roșii)
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Coaceți, amestecând la fiecare 10 minute, până când conopida începe să se rumenească și dovlecelul poate fi străpuns ușor cu o furculiță. (Probabil că vor fi terminate în momente diferite.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Scoateți din cuptor și puneți conopida deoparte. Lăsați dovlecelul să se răcească până când este ușor de manevrat și răzuiți carnea din piele și într-un castron. Folosiți o furculiță sau o mașină de tocat pentru a o zdrobi puțin. Intr-o cratita mare, sautati ceapa in putina apa pana devine translucida.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Adăugați usturoiul și ghimbirul și gătiți încă aproximativ 3 minute, adăugând apă după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
6
Adăugați dovleceii în tigaie împreună cu pudra de curry și bulionul de legume. Folosind un blender de mână, amestecați supa într-un piure neted. (Sau, dacă nu aveți un blender de mână, curățați supa în blender în loturi.) Reduceți focul la minim și gătiți timp de aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Adăugați conopida în supă. Gustați pentru condimente și adăugați sherry, sare, cayenne și pudră suplimentară de curry, după cum este necesar. Acoperiți și lăsați supa să fiarbă până când conopida este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
8
Adăugați sucul de portocale, gătiți încă 5 minute și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate43
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista