Supă prăjită de nucă și conopidă

Supă prăjită de nucă și conopidă
Nevoie de o supă fără gluten, primară și vegană? Supa prăjită de nucă și conopidă ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Pentru $2.14 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 159 calorii, 5g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 4. Un amestec de dovlecei de nucă, suc de portocale, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de blog.fatfreevegan.com. doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 78%, care este solid. Încercați Supă prăjită de dovleac cu conopidă, Oni caramelizate, Supă de dovlecei și conopidă curry, și Supă de legume de iarnă cu dovlecei și conopidă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați butternutul pe jumătate pe lungime și răzuiți semințele. Pulverizați sau frecați un vas de copt dreptunghiular cu ulei (ușor) și așezați dovleceii în el cu fața tăiată în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
2
Puneți dovleacul în cuptor și setați cronometrul timp de 15 minute. Între timp, puneți floretele de conopidă într-un vas de copt mic, Uns cu ulei. După ce dovleceii au fiert 15 minute, puneți conopida cu ea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Roșii Struguri, Tăiate La Jumătate (de Preferință Galbene și Roșii)Roșii Struguri, Tăiate La Jumătate (de Preferință Galbene și Roșii)
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Coaceți, amestecând la fiecare 10 minute, până când conopida începe să se rumenească și dovlecelul poate fi străpuns ușor cu o furculiță. (Probabil că vor fi terminate în momente diferite.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Scoateți din cuptor și puneți conopida deoparte. Lăsați dovlecelul să se răcească până când este ușor de manevrat și răzuiți carnea din piele și într-un castron. Folosiți o furculiță sau o mașină de tocat pentru a o zdrobi puțin. Intr-o cratita mare, sautati ceapa in putina apa pana devine translucida.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Adăugați usturoiul și ghimbirul și gătiți încă aproximativ 3 minute, adăugând apă după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
6
Adăugați dovleceii în tigaie împreună cu pudra de curry și bulionul de legume. Folosind un blender de mână, amestecați supa într-un piure neted. (Sau, dacă nu aveți un blender de mână, curățați supa în blender în loturi.) Reduceți focul la minim și gătiți timp de aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Adăugați conopida în supă. Gustați pentru condimente și adăugați sherry, sare, cayenne și pudră suplimentară de curry, după cum este necesar. Acoperiți și lăsați supa să fiarbă până când conopida este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
8
Adăugați sucul de portocale, gătiți încă 5 minute și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate43
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista