Supă prăjită de dovleac cu orez sălbatic și mere
Supa de dovleac prăjită cu orez sălbatic și mere este o fără gluten și vegetarian supă. O porție conține 152 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime. Pentru 89 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Mergeți la magazin și ridicați unt, cimbru, bulion de legume și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Salată de dovlecei prăjiți și orez sălbatic, Suc De Fructe Rustice Și Supă De Orez Sălbatic, și Supă de pui Crockpot, orez sălbatic și dovlecei de nucă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade.
Așezați migdalele pe o foaie de copt; prăjiți până se parfumează, agitând tigaia o dată sau de două ori, aproximativ 10 minute.
Se transferă pe o tăietură și se toacă aproximativ.Ridicați căldura în cuptor la 400 de grade.
Tăiați dovleceii pe jumătate pe lungime și îndepărtați semințele și corzile.
Așezați partea tăiată în jos pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament. Odată ce cuptorul s-a preîncălzit, așezați dovlecelul pe raftul central și prăjiți până când este moale și parfumat aproximativ 30-40 de minute, în funcție de dimensiunea dovlecelului.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească aproape complet înainte de a continua.Scoateți carnea din dovlecei așezând-o într-un castron și puneți-o deoparte. Aruncați piei.Folosind o oală mare de supă, încălziți 2 linguri de unt la foc mediu, adăugați ceapa, țelina și morcovul și gătiți, amestecând ocazional, aproximativ 10 minute.
Adăugați dovleceii rezervați, napii, păstârnacul, 2 lingurițe de sare și puțin piper; gatiti amestecand pana cand legumele sunt bine acoperite.
Adăugați aproximativ 3 căni de bulion de legume în oală împreună cu cimbru; aduceți-l la fierbere, cu cât focul este mai mic la foc mic. Gatiti amestecand ocazional, pana cand legumele s-au inmuiat, aproximativ 30 de minute.Umpleți o tigaie mică cu apă, adăugați o linguriță de sare și orezul. Aduceți la fierbere la foc mare; reduceți căldura. Fierbeți până când orezul este fraged, aproximativ 45 de minute.
Se scurge și se lasă deoparte.
Scoateți supa de pe foc și lăsați-o să se răcească puțin. Folosind un blender de imersie, procesați supa până când este netedă și cremoasă, reglați textura cu stocul rămas, după cum este necesar. Întoarceți supa la foc mediu și lăsați-o să se încălzească din nou.Topiți restul de 1 lingură de unt într-o tigaie sote .
Adăugați mărul și gătiți fără a deranja până se rumenesc ușor și se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Adăugați feliile de scallion, restul de linguriță de sare și un vârf de cayenne. Gatiti un minut suplimentar amestecand usor amestecul impreuna.
Adăugați orezul fiert în oală și amestecați-l bine și este încălzit.Puneți supa în boluri individuale de supă și garnisiți cu mere, scallions și migdale.