Supa de pește provensal cu șofran Rouille ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 520 calorii, 56G de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $6.61 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Epicurious. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți roșii, vin, cayenne și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 75 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Supă provensală de pește cu Rouille de șofran, Supă De Pește De Legume Cu Rouille, și Supă de pește cu pâine și Rouille.
Instrucțiuni
1
Spălați prazul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
2
Gatiti prazul, bulbul de fenicul, morcovii, telina si usturoiul in ulei cu herbes de Provence, frunze de dafin, cayenne, sofran, 1 lingura sare si 1/2 lingurita piper intr-o oala grea de 8 litri la foc mediu, amestecand ocazional, pana se inmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cani De Struguri Rosii Sau Verzi Fara Samburi, Taiati La Jumatate
Bulb De Fenicul
Grăsime De Porc înapoi
Grăsime De Porc înapoi
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
șofran
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
În timp ce amestecul de legume gătește, tăiați peștele transversal în lungimi de 2 până la 3 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Bomboane De Caracatiță Brite
4
Adăugați roșiile, vinul și coaja la amestecul de legume și aduceți la fierbere, apoi fierbeți 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Adăugați pește, apă și pastă de roșii și fierbeți, neacoperite, amestecând ocazional, până când peștele se destramă complet, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1 Cană De Orz Alb Perlat
Bomboane De Caracatiță Brite
6
Preincalziti cuptorul la 350 de grade F cu rack in mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
7
Aranjați feliile de baghetă în 1 strat pe o foaie de copt și coaceți până se rumenesc și se usucă bine, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baguette
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Galben și Stropi Asortați
8
Forțați supa prin moara de alimente într-o oală mare și grea, aruncând solidele. Reîncălziți supa la foc mediu, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
9
Mound rouille pe crutoane și puneți 1 în partea de jos a fiecărui bol de supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crutoane
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
10
Turnați supa în jurul crutoanelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crutoane
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
1
Supa, fără rouille și crutoane, poate fi făcută cu 2 zile înainte și răcită, neacoperită, până se răcește complet, apoi acoperită. Reîncălziți înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crutoane
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Scarpetta Pinot Grigio cu un rating de 4, 2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.