Supă proaspătă de sparanghel
Supa de sparanghel proaspăt este un aperitiv care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8 g de proteine , 7 g de grăsimi și un total de 149 de calorii . Pentru 1,81 USD per porție , această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de brânză parmezan, iaurt, făină și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru iarnă . 775 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Vă este adus de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 70% . Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Supă de dovlecei cu brânză proaspătă de capră , supă de năut-roșii cu rozmarin proaspăt și supă de avocado rece de castraveți cu brânză de capră proaspătă .
Instrucțiuni
Puneti sparanghelul si ceapa intr-o cratita cu 1/2 cana supa de legume. Aduceți bulionul la fiert, reduceți focul și lăsați să fiarbă până când legumele sunt fragede.
Rezervă câteva vârfuri de sparanghel pentru ornat.
Puneți restul amestecului de legume într-un blender electric și faceți piure până la omogenizare.
Topiți untul în tigaia care a fost folosită pentru a fierbe sparanghelul și ceapa. Se amestecă în timp ce se presară făină, sare și piper în unt. Nu lăsați făina să se rumenească. Lăsați amestecul să se gătească doar 2 minute. Se amestecă 1 1/4 cană de bulion de legume rămase și se mărește căldura. Continuați să amestecați până când amestecul ajunge la fierbere.
Amestecați piureul de legume și laptele în cratiță.
Bateți iaurtul în amestec, urmat de sucul de lămâie. Se amestecă până se încălzește, apoi se pune în boluri.
Se ornează cu vârfuri de sparanghel rezervate.
Stropiți cu parmezan dacă doriți.