Supă proaspătă de porumb acoperită cu Guacamole de porumb prăjit

Supă proaspătă de porumb acoperită cu Guacamole de porumb prăjit
Supa de porumb proaspăt acoperită cu Guacamole de porumb prăjit ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană servește 4 și costă $3.28 pe portie. O porție conține 256 calorii, 5g de proteine, și 16g de grăsime. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o destul de scumpe rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Un amestec de sare și piper, usturoi, coajă de tei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Cina în seara asta: supă proaspătă de roșii cu Guacamole de porumb prăjit, Supă Rece De Porumb Acoperită Cu Salată De Porumb Prăjită, și Baie de Guacamole cu porumb proaspăt pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Prăjiți porumbul pentru Guacamole
Ingrediente de care veți avea nevoie
GuacamolGuacamol
PorumbPorumb
2
Preîncălziți cuptorul la 450 F. Pregătiți o foaie de copt căptușind-o cu hârtie pergament sau folie de aluminiu.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
3
Puneți boabele de porumb pe foaia de copt și aruncați cu uleiul, 1/4 linguriță sare și piper negru după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
Boabe De PorumbBoabe De Porumb
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4
Întindeți porumbul uniform pe foaia de copt și prăjiți timp de 20 de minute, până când porumbul devine maro auriu. Poate părea că ați lăsat porumbul la cuptor prea mult timp, dar doriți ca porumbul să se caramelizeze și să devină puțin crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
PorumbPorumb
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
5
Scoateți porumbul din cuptor și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PorumbPorumb
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Pregătiți porumbul pentru supă
Ingrediente de care veți avea nevoie
PorumbPorumb
SupăSupă
7
Puneți sâmburii (proaspeți sau congelați și dezghețați) într-un blender.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
8
Combinați uleiul și usturoiul într-o oală de supă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
SupăSupă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Se adaugă ceapa și jalapele. Se condimentează cu sare și piper și saut până când legumele sunt moi și translucide, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
LegumeLegume
CeapăCeapă
10
Transferați legumele în blender și piureul până se omogenizează. (Poate fi necesar să pulsați sau să amestecați amestecul de porumb pentru a obține o consistență netedă, dar nu mai adăugați lichid.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
PorumbPorumb
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
11
Fierbeți supa
Ingrediente de care veți avea nevoie
SupăSupă
12
Se toarnă piureul de porumb în oala cu supă și se pune la foc mediu. Se amestecă constant câteva minute, până când supa începe să se îngroașe. Bateți încet sau amestecați bulionul de pui. Aduceți la fierbere, reduceți focul la foc mic, acoperiți și gătiți timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De PuiSupă De Pui
PorumbPorumb
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
13
Finalizați guacamolul de porumb prăjit
Ingrediente de care veți avea nevoie
GuacamolGuacamol
PorumbPorumb
14
Într-un castron, combinați porumbul prăjit, ceapa roșie, coriandrul, coaja și sucul de lime și jalapeincroulo. Amestecați ușor avocado. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
Ceapă RoșieCeapă Roșie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)
SucSuc
PorumbPorumb
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
15
Serviți și
16
Garnitură
17
Puneți supa în boluri de supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
PolonicPolonic
18
Așezați o lingură generoasă de guacamole în centrul fiecărui bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GuacamolGuacamol
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
19
Se ornează cu o crenguță mică de coriandru plasată în centrul fiecăruia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
20
NOTE DE GĂTIT
21
Ingredienteporumb congelat
Ingrediente de care veți avea nevoie
PorumbPorumb
22
Dacă utilizați porumb congelat, măsurați cantitatea necesară înainte de dezghețare.Tehnicămutarea miezurilor de Porumbconstat că cel mai simplu mod de a face acest lucru este să lucrați cu porumbul într-o poziție orizontală și, în esență, să tăiați patru laturi de Spicul de porumb. Veți avea nevoie de un cuțit mare de bucătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Pe știuletePorumb Pe știulete
PorumbPorumb
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
23
Așezați porumbul pe o tăietură longitudinală în fața dvs. și poziționați vârful lamei cuțitului în partea dreaptă sus a porumbului, apoi tăiați întreaga parte dreaptă. Pentru a evita tăierea în știulete, așezați lama cu un miez de la margine. Rotiți urechea de porumb în sensul acelor de ceasornic și repetați cu celelalte trei laturi.Prăjirea Porumbului
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Pe știuletePorumb Pe știulete
PorumbPorumb
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
CuțitCuțit
24
Prăjirea porumbului nu numai că caramelizează zaharurile prezente în mod natural, ci și intensifică aroma porumbului. Douăzeci de minute este timpul mediu necesar pentru a aduce porumbul în acea stare, dar nu vă fie teamă să îl lăsați puțin mai mult. Chiar dacă unele sâmburi par arse, acestea vor fi delicios crocante și îți vor apărea în gură. Pregătirea în AVANSSUPA poate fi făcută cu o zi înainte, răcită și păstrată la frigider. Cu toate acestea, cel mai bine este să faceți guacamolul de porumb cu câteva ore înainte de a-l mânca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GuacamolGuacamol
PorumbPorumb
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
25
Retipărit cu permisiunea Simply Mexican de Lourdes Castro, drepturi de autor 200
26
Fotografie Copyright 2009 de Lucy Schaeffer. Publicat de Ten Speed Press.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista