Supă proaspătă de cireșe cu Sorbet de lămâie

Supa de cireșe proaspete cu Sorbet de lămâie ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,63 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 210 calorii. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână extract de migdale, zahăr brun, smântână și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Supă De Vișine Cu Cimbru De Lămâie Și Vanilie, Sorbet De Căpșuni, Sorbet dulce-dulce de ciocolată-cireșe cu compot proaspăt de cireșe, și Ricotta Proaspătă, Cireșe Și Crostini Cu Coajă De Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie, aduceți la fierbere cireșele, vinul, apa și zahărul brun. Reduceți focul la minim și fierbeți timp de 10 minute.
Lăsați să se răcească timp de 15 minute, apoi treceți cireșele printr-o moară alimentară prevăzută cu un disc fin într-un vas de sticlă sau piure într-un robot de bucătărie. Acoperiți supa și dați-o la frigider până la rece, cel puțin 2 ore sau peste noapte.
Adăugați smântâna, sucul de lămâie și extractul de migdale în supa de cireșe și bateți până se omogenizează. Puneți supa în boluri și acoperiți cu sorbetul de lămâie.
Încingeți fiecare castron cu o crenguță de mentă și serviți imediat.