Supă Picantă De Pui Cu Nucă De Cocos Thailandeză

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa picantă de pui cu nucă de cocos Thailandeză. Această rețetă servește 4. Pentru $2.41 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 233 calorii, 20g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Un amestec de lapte de cocos, sambal oelek, sos de pește și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei asiatice. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 32 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Supă Picantă De Pui Cu Nucă De Cocos Thailandeză, Supă Picantă De Tăiței De Dovleac De Iarnă Cu Nucă De Cocos Thailandeză (Fall Fest), și Supă Thailandeză De Pui Cu Nucă De Cocos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți un cuptor olandez la foc mediu.
Adăugați ulei în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Adăugați ciupercile și următoarele 4 ingrediente (prin lemongrass); gatiti 3 minute, amestecand ocazional.
Adăugați pasta de chile; gatiti 1 minut.
Adăugați bulion de pui, lapte de cocos, sos de pește și zahăr; aduceți la foc mic. Reduceți căldura la minim; fierbeți timp de 10 minute.
Adăugați puiul în tigaie; gatiti 1 minut sau pana se incalzeste bine. Aruncați lemongrass. Se acoperă cu ceapă, coriandru și suc.