Supă Picantă De Linte

Supă Picantă De Linte
Supa de linte picantă este o vegetarian felul principal. Această rețetă servește 4. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 435 calorii, 28G de proteine, și 4G de grăsime. 15 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este perfect pentru Toamna. Un amestec de ghimbir, naan, iaurt grecesc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma iaurtul grecesc, puteți urma acest fel principal cu Pâine De Banane Cu Iaurt Grecesc Cu Căpșuni ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este remarcabil. Încercați Supă Picantă De Linte, Supă Picantă De Linte Roșie, și Supă Picantă De Linte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați lintea și 7 căni de apă caldă într-o oală, acoperiți și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați ardeiul chile, roșiile, ghimbirul, usturoiul, turmericul și 2 lingurițe de sare. Acoperiți parțial și fierbeți la foc mediu-mic, amestecând frecvent, până se îngroașă, 18 până la 20 de minute. Se amestecă cilantro. Se diluează supa cu apă, dacă se dorește, și se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
TurmericTurmeric
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
3
Se amestecă iaurtul cu 2 lingurițe de apă și un vârf de sare într-un castron mic. Puneți supa în boluri și acoperiți cu iaurtul și mai mult cilantro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
PolonicPolonic
4
Serviți cu naan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NaanNaan
5
Fotografie de Antonis Achilleos
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista