Supă Picantă De Fasole Roșie

Supa picantă de fasole roșie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție conține 275 calorii, 12g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 20. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este perfect pentru Toamna. Un amestec de ketchup, spaghete, piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 44%. Încercați Supă picantă de trei fasole, Supă picantă de șuncă și fasole, și Supă Picantă De Fasole pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o oală mare la foc mediu, combinați uleiul și ceapa.
Se sotează 5 minute sau până când ceapa este fragedă.
Adăugați boia, ketchup-ul, apa, amestecul de supă, sarea și piperul și amestecați bine.
Tăiați linguica și chourico în bucăți de 3 inci și adăugați la supă.
Într-un robot de bucătărie sau blender, curățați fasolea în loturi mici și adăugați-o în oală. Reduceți căldura la minim și fierbeți timp de 2 până la 3 ore.
Adăugați cartofii și fierbeți încă o oră. Rupeți spaghetele în bucăți de 3 până la 4 inci, adăugați în oală și fierbeți încă 15 minute sau până când spaghetele sunt fragede.