Supă Picantă De Fasole Roșie

Supă Picantă De Fasole Roșie
Supa picantă de fasole roșie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție conține 275 calorii, 12g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 20. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este perfect pentru Toamna. Un amestec de ketchup, spaghete, piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 44%. Încercați Supă picantă de trei fasole, Supă picantă de șuncă și fasole, și Supă Picantă De Fasole pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o oală mare la foc mediu, combinați uleiul și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Se sotează 5 minute sau până când ceapa este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați boia, ketchup-ul, apa, amestecul de supă, sarea și piperul și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
1 Plic (1 Uncie) Amestec De Supă De Ceapă1 Plic (1 Uncie) Amestec De Supă De Ceapă
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
4
Tăiați linguica și chourico în bucăți de 3 inci și adăugați la supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
5
Într-un robot de bucătărie sau blender, curățați fasolea în loturi mici și adăugați-o în oală. Reduceți căldura la minim și fierbeți timp de 2 până la 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6
Adăugați cartofii și fierbeți încă o oră. Rupeți spaghetele în bucăți de 3 până la 4 inci, adăugați în oală și fierbeți încă 15 minute sau până când spaghetele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru DecorFrunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru Decor
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții20
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista