Supă picantă de creveți și fasole roșie

Supa picantă de creveți și fasole roșie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 306 calorii, 28G de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $2.56 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 65 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați cremă condensată de supă de ciuperci, usturoi, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Cu o lingură scor de 83%, acest fel de mâncare este excelent. Rețete similare sunt Supă picantă de creveți asiatici cu ciuperci, morcovi și muguri de fasole, Snapper roșu, creveți și ceviche pepene verde, și Supă picantă de șuncă și fasole.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mediu. Se amestecă usturoiul, țelina și ceapa verde. Gatiti, amestecand frecvent, pana se inmoaie, aproximativ 3 minute. Se amestecă fasolea, roșiile, crema de supă de ciuperci și apa. Aduceți la fierbere. Se amestecă mărarul, se reduce focul la mediu și se fierbe 10 minute. Se amestecă creveții și se fierbe până când creveții sunt roz, aproximativ 5 minute.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveți în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ai putea încerca este Caposaldo Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.