Supă Miso De Fenicul-Ghimbir
Nevoie de o supă fără gluten și vegetariană? Supa miso de fenicul-ghimbir ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. O porție conține 31 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei japoneze. Dacă aveți la îndemână unt, pastă miso, fenicul și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Încercați Supă de morcovi-ghimbir-miso și supă de mazăre bătută, Supă De Ghimbir Miso Soba, și Supă Miso De Ghimbir – 1 Puncte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într - o tigaie de 4 până la 5 litri la foc mediu, topiți untul.
Adăugați fenicul, ceapa și ghimbirul. Se amestecă des până când feniculul este fraged când este străpuns, 8 până la 10 minute.
Adăugați 2 căni de bulion.
Se toarnă amestecul într-un blender și se adaugă miso. Vârtej până la fel de buna cum doriți. Reveniți la tigaie și adăugați restul de 4 căni de bulion. Se amestecă des la foc mediu-mic până se încălzește. Se toarnă în boluri, apoi se adaugă arpagic.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ai putea încerca este Lubanzi Chenin Blanc. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
![Lubanzi Chenin Blanc]()
Lubanzi Chenin Blanc
Lubanzi Chenin Blanc 2018 este extras dintr-un amestec de viță de vie mai veche, uscată de crescătorie și viță de vie mai tânără, irigată prin picurare. Culoarea sa adâncă de paie indică atât prospețimea coaptă, cât și complexitatea. Nasul aduce mai întâi fructe tropicale și de piatră, provocând gânduri de mandarină și litchi. Palatul este rotund și cărnos, împingând din nou litchi înainte, împreună cu piersica albă, caisul și mărul verde, toate purtate de o notă de aciditate ridicată. Există luminozitate și un ușor indiciu de pâine proaspăt coaptă pe tot parcursul. Finisajul este lung, moale și afectuos.