Supă Lady Curzon
Supa Lady Curzon ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 135 calorii, 8g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 4 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână frunze de dafin turcești, apă, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Consomme Lady Curzon, Supa de tăiței de pui a doamnei, și Supa de legume de vită Lady and Sons.
Instrucțiuni
Gatiti toate ingredientele bulionului, acoperite, intr - o oala grea de 4 pana la 5 litri la foc moderat pana cand midiile se deschid larg, 4 pana la 6 minute.
Transferați midiile cu o lingură cu fante într-un castron și rezervați pentru o altă utilizare. (Aruncați orice midii nedeschise.)
Se toarnă bulionul printr-o sită căptușită cu filtru de cafea într-un castron, aruncând solidele. Se strecoară din nou bulionul prin aceeași sită căptușită într-o măsură de sticlă de 2 căni și se rezervă 1 cană pentru supă. (Înghețați restul, dacă doriți.)
Încălziți untul într-o cratiță grea de 1 litru la foc moderat până când spuma dispare.
Adăugați pudră de curry și gătiți, amestecând continuu, până la doar o nuanță mai închisă, aproximativ 1 minut.
Adăugați Madeira și aduceți la fierbere.
Adăugați bulion de midii și aduceți la fierbere.
Bateți împreună smântâna și gălbenușul într-un castron, apoi adăugați amestecul de bulion într-un flux lent, amestecând constant. Puneți supa în cratiță și gătiți la foc moderat mic, amestecând, până când se îngroașă ușor și înregistrează 170 F pe termometru, aproximativ 2 minute. (Nu fierbeți.) Împărțiți între ochelari.
Supa poate fi făcută cu 1 zi înainte și răcită, neacoperită, apoi răcită, acoperită. Reîncălziți cu atenție (nu lăsați să fiarbă) înainte de servire.