Supă Italiană De Riboletta

Supă Italiană De Riboletta
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați supa Italiană Riboletta. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 16g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 341 calorii. Pentru $1.6 pe portie, veți obține un fel principal care servește 8. 8 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de apă, usturoi, morcov și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este perfect pentru Toamna. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor mare spoonacular de 88%. Încercați Roman Holiday Soup-bucurați-vă de această supă italiană consistent oricând, Supă De Roșii Italiană, și Supă Italiană De Cârnați pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, încălziți uleiul de măsline la foc mediu. Gatiti ceapa, usturoiul, telina si morcovul pana cand ceapa este moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Se amestecă frunza de dafin, pătrunjelul, bulionul de pui, apa, roșiile, cimbrul, varza, cartoful și fasolea gătită. Se aduce la foc mic și se gătește aproximativ 40 de minute sau până când fasolea este fragedă. Condimentează cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
3
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F(1175 grade C). Într-un vas de caserolă de 4 litri, așezați 1/3 din amestec peste fund.
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Stratul 3 din bucățile de pâine învechite deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
5
Puneți încă 1/3 din amestecul de supă peste pâine, urmat de restul de 3 felii de pâine. Se acoperă cu restul de 1/3 din supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
6
Se presară parmezan și se coace 30-40 de minute, sau până când supa clocotește și brânza este aurie ușoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Puteți încerca Felsina Berardenga Chianti Classico (jumătate de sticlă). Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Felsina Berardenga Chianti Classico (jumătate de sticlă)
Felsina Berardenga Chianti Classico (jumătate de sticlă)
"Arată boabe proaspete, cu indicii de flori, ierburi proaspete și ciocolată. Corpolent, cu un gust proaspăt, taninuri bine integrate și un finisaj echilibrat. O mulțime de cireșe și condimente ușoare. Cel mai bun după 2003."- Wine Spectator
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții8
Scor De Sănătate51
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista