Supă galbenă de dovlecei

Supă galbenă de dovlecei
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de aperitive, așa că încercați Supa de dovlecei galbeni. Această rețetă servește 8 și costă 1,49 USD per porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 114 calorii , 5 g de proteine și 5 g de grăsime per porție. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute . Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru toamnă . 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână dovlecei de vară, sare, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor spectaculos de 80% . Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Supă cremoasă de dovleac galben de vară , Supă de dovleac galben de vară și porumb și Supă galbenă de dovleac de vară și porumb .

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, căliți ceapa și prazul în ulei până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Adăugați usturoiul; gătiți încă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
3
Adăugați dovlecel; se caleste 5 minute. Se amestecă bulionul, cimbrul și sarea. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 15-20 de minute sau până când dovleceii sunt fragezi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Aruncați crenguțele de cimbru. Se răcește ușor. Într-un blender, procesați supa în loturi până la omogenizare. Întoarceți totul în tigaie. Se amestecă sucul de lămâie și sosul de ardei iute; căldură prin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Stropiți fiecare porție cu brânză și coajă de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pere Bartlett Sau D'AnjouPere Bartlett Sau D'Anjou
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti in meniu? Încercați să asociați vinul spumant și spumosul rosé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Vinul NV Sacchetto "Zecchino" DOC Brut, cu un rating de 5 din 5 stele, pare o potrivire bună. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
NV Sacchetto "Zecchino" DOC Vin Brut
NV Sacchetto "Zecchino" DOC Vin Brut
erbacee, pepene galben, fructe cu sâmburi
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții8
Scor De Sănătate35
Tipuri De Feluri De MâncareSupăAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista