Supă de țelină-mere curry cu Shiitake

Supă de țelină-mere curry cu Shiitake
Supa de țelină-mere curry cu Shiitake ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de supă. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 101 calorii, 7g de proteine, și 4G de grăsime per portie. Această rețetă servește 10. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Un amestec de chimen măcinat, pudră de curry, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de uimitor scor spoonacular de 30%. Încercați Cremă curry de supă de țelină, Supă cremoasă de mere și rădăcină de țelină cu sandviș Cheddar la grătar, slănină și muștar cu miere de mere, și Lobster și Shiitake Ragu cu piure de rădăcină de țelină pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Folosind un mortar și pistil, zdrobiți usturoiul cu 1/4 linguriță de sare de mare într-o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
2
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați pasta de usturoi, pasta miso, chimenul, pudra de curry, semințele de țelină, piperul negru, 1 lingură de sare de mare, țelina și mărul în tigaie; gătiți și amestecați până când țelina este ușor înmuiată, 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
2-3 Linguri Patrunjel Tocat2-3 Linguri Patrunjel Tocat
Semințe De țelinăSemințe De țelină
MisoMiso
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Puneți aproximativ jumătate din amestecul de mere și țelină într-un blender împreună cu bulionul de pui. Țineți capacul blenderului cu un prosop de bucătărie pliat și porniți cu atenție blenderul, folosind câteva impulsuri rapide pentru a face amestecul să se miște înainte de a-l lăsa pe piure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 CmDovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Se toarnă într-un vas la foc mediu împreună cu amestecul rămas din tigaie, păstrând o parte din picături în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Așezați tigaia la foc mediu. Gatiti puiul in picaturi pana se rumeneste complet, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Turnați apa în tigaie și aduceți la fierbere în timp ce răzuiți bucățile de mâncare rumenite de pe fundul tigaiei cu o lingură de lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Turnați întregul conținut de tigaie în vas împreună cu ciupercile shiitake. Fierbeți supa până când ciupercile s-au înmuiat, aproximativ 20 de minute. Amestecați oțetul balsamic și uleiul de trufe în supă pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci ShiitakeCiuperci Shiitake
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Ulei De TrufeUlei De Trufe
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru GarniturăUlei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista