Supă de șuncă și legume

Supă de șuncă și legume
Supa de șuncă și legume durează aproximativ 3 ore și 25 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 16 porții cu 219 calorii, 17 g de proteine și 13 g de grăsime fiecare. Pentru 37 de cenți per porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate. Funcționează bine ca fel principal. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Mergeți la magazin și luați morcovi, țelină, jareți de șuncă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Va fi un succes la evenimentul tău de toamnă. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 36%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Supă de șuncă și legume, Supă de șuncă și legume și Supă copioasă de șuncă de legume.

Instrucțiuni

1
Puneți jareți de șuncă, morcovi, țelină, ceapă și apă într-un cuptor olandez sau într-un ibric pentru supă; aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 2-1/2 ore sau până când carnea începe să se desprindă de oase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2
Adăugați cartofii și legumele; se aduce la fierbere uleiul. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Îndepărtați jareții; se lasa sa se raceasca.
4
Scoateți carnea de pe oase și tăiați-o în bucăți mici; aruncați oasele. Întoarceți carnea în ibric. Se amestecă supa de fasole și bacon și piper; căldură prin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 25 m.
Porții16
Scor De Sănătate4
Revista