Supă de șuncă și legume
Supa de șuncă și legume durează aproximativ 3 ore și 25 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 16 porții cu 219 calorii, 17 g de proteine și 13 g de grăsime fiecare. Pentru 37 de cenți per porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate. Funcționează bine ca fel principal. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Mergeți la magazin și luați morcovi, țelină, jareți de șuncă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Va fi un succes la evenimentul tău de toamnă. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 36%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Supă de șuncă și legume, Supă de șuncă și legume și Supă copioasă de șuncă de legume.
Instrucțiuni
Puneți jareți de șuncă, morcovi, țelină, ceapă și apă într-un cuptor olandez sau într-un ibric pentru supă; aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 2-1/2 ore sau până când carnea începe să se desprindă de oase.
Adăugați cartofii și legumele; se aduce la fierbere uleiul. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 1 oră.
Îndepărtați jareții; se lasa sa se raceasca.
Scoateți carnea de pe oase și tăiați-o în bucăți mici; aruncați oasele. Întoarceți carnea în ibric. Se amestecă supa de fasole și bacon și piper; căldură prin.