Supă de șuncă și legume

Supă de șuncă și legume
Supa de șuncă și legume durează aproximativ 3 ore și 25 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 16 porții cu 219 calorii, 17 g de proteine și 13 g de grăsime fiecare. Pentru 37 de cenți per porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate. Funcționează bine ca fel principal. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Mergeți la magazin și luați morcovi, țelină, jareți de șuncă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Va fi un succes la evenimentul tău de toamnă. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 36%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Supă de șuncă și legume, Supă de șuncă și legume și Supă copioasă de șuncă de legume.

Instrucțiuni

1
Puneți jareți de șuncă, morcovi, țelină, ceapă și apă într-un cuptor olandez sau într-un ibric pentru supă; aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 2-1/2 ore sau până când carnea începe să se desprindă de oase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3 Coaste De țelină, Tăiate în Jumătate3 Coaste De țelină, Tăiate în Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
2
Adăugați cartofii și legumele; se aduce la fierbere uleiul. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
3
Îndepărtați jareții; se lasa sa se raceasca.
4
Scoateți carnea de pe oase și tăiați-o în bucăți mici; aruncați oasele. Întoarceți carnea în ibric. Se amestecă supa de fasole și bacon și piper; căldură prin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3 Coaste De țelină, Tăiate în Jumătate3 Coaste De țelină, Tăiate în Jumătate
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 25 m.
Porții16
Scor De Sănătate4
Revista