Supă de șuncă și legume

Supă de șuncă și legume
Supa de șuncă și legume durează aproximativ 3 ore și 25 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 16 porții cu 219 calorii, 17 g de proteine și 13 g de grăsime fiecare. Pentru 37 de cenți per porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate. Funcționează bine ca fel principal. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Mergeți la magazin și luați morcovi, țelină, jareți de șuncă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Va fi un succes la evenimentul tău de toamnă. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 36%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Supă de șuncă și legume, Supă de șuncă și legume și Supă copioasă de șuncă de legume.

Instrucțiuni

1
Puneți jareți de șuncă, morcovi, țelină, ceapă și apă într-un cuptor olandez sau într-un ibric pentru supă; aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 2-1/2 ore sau până când carnea începe să se desprindă de oase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
2
Adăugați cartofii și legumele; se aduce la fierbere uleiul. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
3
Îndepărtați jareții; se lasa sa se raceasca.
4
Scoateți carnea de pe oase și tăiați-o în bucăți mici; aruncați oasele. Întoarceți carnea în ibric. Se amestecă supa de fasole și bacon și piper; căldură prin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 25 m.
Porții16
Scor De Sănătate4
Revista