Dacă aveți despre 3 ore și 45 de minute pentru a petrece în bucătărie, sunca si supa de fasole ar putea fi un mare fără gluten și fără lactate rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 7. Acest fel principal are 441 calorii, 34G de proteine, și 23g de grăsime pe porție. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Toamna. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Mergeți la magazin și ridicați oregano, busuioc, țelină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 71%. Supă de fasole marină (șuncă și fasole) , Supă de șuncă și fasole, și Supă de șuncă și fasole sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Sortează fasolea și clătește cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, Scursă
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2
Așezați fasolea într-un vas olandez sau într-un ceainic de supă; adăugați apă pentru a acoperi cu 2 in. Aduceți la fierbere; se fierbe timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, Scursă
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
3
Se ia de pe foc; acoperiți și lăsați să stea 1 oră.
4
Scurgeți și clătiți fasolea, aruncând lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, Scursă
5
Într-un cuptor olandez sau fierbător de supă, puneți jareți de șuncă și apă. Acoperiți și aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
6
Adăugați fasole; fierbeți cu 1 oră mai mult sau până când carnea și fasolea sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, Scursă
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
7
Se ia de pe foc. Se răcește ușor.
8
Scoateți cârligele de șuncă. Acoperiți și refrigerați jareții de șuncă și supa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
9
Scoateți carnea din oase;aruncați oasele. Puneți carnea deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
10
Îndepărtați grăsimea din bulion. Întoarceți bulionul cu fasolea și carnea în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, Scursă
1-1/2 Cană Supă De Pui
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
11
Adăugați țelina, morcovii, ceapa și fasolea verde. Se aduce la fierbere la foc mediu. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
12
Adăugați roșii și condimente; gatiti timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
13
Adăugați varză; gatiti 35 de minute mai mult sau pana cand legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)