Supă de șuncă și fasole

Supă de șuncă și fasole
Dacă aveți despre 3 ore și 45 de minute pentru a petrece în bucătărie, sunca si supa de fasole ar putea fi un mare fără gluten și fără lactate rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 7. Acest fel principal are 441 calorii, 34G de proteine, și 23g de grăsime pe porție. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Toamna. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Mergeți la magazin și ridicați oregano, busuioc, țelină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 71%. Supă de fasole marină (șuncă și fasole) , Supă de șuncă și fasole, și Supă de șuncă și fasole sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Sortează fasolea și clătește cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
2
Așezați fasolea într-un vas olandez sau într-un ceainic de supă; adăugați apă pentru a acoperi cu 2 in. Aduceți la fierbere; se fierbe timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
3
Se ia de pe foc; acoperiți și lăsați să stea 1 oră.
4
Scurgeți și clătiți fasolea, aruncând lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
5
Într-un cuptor olandez sau fierbător de supă, puneți jareți de șuncă și apă. Acoperiți și aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
6
Adăugați fasole; fierbeți cu 1 oră mai mult sau până când carnea și fasolea sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
7
Se ia de pe foc. Se răcește ușor.
8
Scoateți cârligele de șuncă. Acoperiți și refrigerați jareții de șuncă și supa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
9
Scoateți carnea din oase;aruncați oasele. Puneți carnea deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
10
Îndepărtați grăsimea din bulion. Întoarceți bulionul cu fasolea și carnea în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
11
Adăugați țelina, morcovii, ceapa și fasolea verde. Se aduce la fierbere la foc mediu. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
12
Adăugați roșii și condimente; gatiti timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
13
Adăugați varză; gatiti 35 de minute mai mult sau pana cand legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 45 m.
Porții7
Scor De Sănătate22
Revista