Supă De Șuncă De Roșii
Supa de șuncă de roșii este o fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 8. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 211 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Această rețetă de la Food.com are 2 fani. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ceapa vidaliană, suc de roșii, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este bun. Încercați supă de roșii, cum se face supă de roșii / stil restaurant, Glisoare de șuncă și brânză Hawaiană, și Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză pentru rețete similare.