Supă De Șuncă De Roșii

Supă De Șuncă De Roșii
Supa de șuncă de roșii este o fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 8. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 211 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Această rețetă de la Food.com are 2 fani. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ceapa vidaliană, suc de roșii, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este bun. Încercați supă de roșii, cum se face supă de roșii / stil restaurant, Glisoare de șuncă și brânză Hawaiană, și Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză pentru rețete similare.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate29
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista