Supa de vită și legume (Cocido) ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă servește 10. O porție conține 250 calorii, 24g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru $2.32 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, ceapă, roșii conservate și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până chimen sol ai putea urma acest curs principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Seria De Supă De Vită-Partea 3: Supă De Legume Din Carne De Vită, Supă De Friptură (Supă De Vită De Legume), și Supă De Legume Din Carne De Vită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 7 ingrediente, amestecând cu o furculiță până când amestecul seamănă cu făina grosieră; presărați 1 1/2 linguri amestec achiote uniform peste carnea de vită, aruncând pentru a acoperi. Puneți deoparte amestecul achiote rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Annatto
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
2
Încălziți uleiul în cuptorul olandez la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui
3
Adăugați amestecul de carne de vită; gatiti 2 minute, rumenind pe toate partile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
4
Scoateți carnea de vită din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Adăugați ceapa în tigaie; sotati 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Adăugați amestecul achiote rămas; gătiți 2 minute, amestecând frecvent. Întoarceți amestecul de vită în tigaie. Se amestecă bulionul și roșiile; se aduce la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Annatto
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Adăugați cartof, chayote și morcov; acoperiți și fierbeți 35 de minute sau până când cartoful este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chayote
1/2 Castravete Mediu, Decojit, Fără Sămânță și Tăiat Fâșii