Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa de vită și legume. Această rețetă fără gluten, fără lactate și întregi 30 servește 6 și costă $1.73 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 199 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați cartofi, piper, ceapă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Seria De Supă De Vită-Partea 3: Supă De Legume Din Carne De Vită, Supă De Friptură (Supă De Vită De Legume), și Supă De Legume Din Carne De Vită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un cuptor olandez, gătiți carnea de vită, ceapa și ardeiul verde la foc mediu până când carnea nu mai este roz; scurgeți. Se amestecă ingredientele rămase. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 30 de minute sau până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
2
Serviți imediat sau transferați în recipientele congelatorului. Poate fi înghețat până la 3 luni.
3
Pentru a folosi supa congelată: dezghețați la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
4
Transferați într-o cratiță. Acoperiți și gătiți la foc mediu până se încălzește.