Supă de vită și legume
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa de vită și legume. Această rețetă fără gluten, fără lactate și întregi 30 servește 6 și costă $1.73 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 199 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați cartofi, piper, ceapă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Seria De Supă De Vită-Partea 3: Supă De Legume Din Carne De Vită, Supă De Friptură (Supă De Vită De Legume), și Supă De Legume Din Carne De Vită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un cuptor olandez, gătiți carnea de vită, ceapa și ardeiul verde la foc mediu până când carnea nu mai este roz; scurgeți. Se amestecă ingredientele rămase. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 30 de minute sau până când legumele sunt fragede.
Serviți imediat sau transferați în recipientele congelatorului. Poate fi înghețat până la 3 luni.
Pentru a folosi supa congelată: dezghețați la frigider peste noapte.
Transferați într-o cratiță. Acoperiți și gătiți la foc mediu până se încălzește.