Supă de verdeață amară cu găluște de brânză

Supa de verdeață amară cu găluște de brânză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 612 calorii, 40g de proteine, și 33g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.06 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, căței de usturoi, brânză ușor pecorino romano și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Verdeață amară cu migdale și brânză de capră, Verdeață amară cu migdale și brânză de capră, și Dovleac De Toamnă, Verdeață Amară Și Supă De Năut pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați parmezanul cu 1 cană de Pecorino, pesmetul, pătrunjelul, ouăle și jumătate din usturoi și amestecați până se formează un aluat moale. Folosind mâinile umezite, rulați amestecul în bile de 3/4 inci și aranjați într-un singur strat pe o foaie de copt căptușită cu folie de plastic. Se dă la frigider până se răcește și se întărește, aproximativ 30 de minute.
Între timp, într-o cratiță medie, încălziți uleiul de măsline până la sclipire.
Adăugați usturoiul rămas și gătiți la foc moderat până se înmoaie, aproximativ 30 de secunde.
Adăugați verdeața și gătiți, amestecând, până se ofilesc și abia încep să se rumenească, cu 3 până la 4 minute mai mult.
Adăugați stocul și aduceți la foc mic. Aruncați găluștele în bulionul care fierbe și gătiți până se ridică la suprafață, aproximativ 5 minute. Condimentează supa cu sare și piper și servește în boluri adânci, trecând Pecorino suplimentar la masă.