Supă de verdeață amară cu găluște de brânză

Supă de verdeață amară cu găluște de brânză
Supa de verdeață amară cu găluște de brânză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 612 calorii, 40g de proteine, și 33g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.06 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, căței de usturoi, brânză ușor pecorino romano și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Verdeață amară cu migdale și brânză de capră, Verdeață amară cu migdale și brânză de capră, și Dovleac De Toamnă, Verdeață Amară Și Supă De Năut pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați parmezanul cu 1 cană de Pecorino, pesmetul, pătrunjelul, ouăle și jumătate din usturoi și amestecați până se formează un aluat moale. Folosind mâinile umezite, rulați amestecul în bile de 3/4 inci și aranjați într-un singur strat pe o foaie de copt căptușită cu folie de plastic. Se dă la frigider până se răcește și se întărește, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
PecorinoPecorino
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Între timp, într-o cratiță medie, încălziți uleiul de măsline până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Adăugați usturoiul rămas și gătiți la foc moderat până se înmoaie, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
4
Adăugați verdeața și gătiți, amestecând, până se ofilesc și abia încep să se rumenească, cu 3 până la 4 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
5
Adăugați stocul și aduceți la foc mic. Aruncați găluștele în bulionul care fierbe și gătiți până se ridică la suprafață, aproximativ 5 minute. Condimentează supa cu sare și piper și servește în boluri adânci, trecând Pecorino suplimentar la masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
PecorinoPecorino
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista