Supă De Varză De Fasole
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de varză de fasole. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 179 calorii. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână muguri de fasole, frunze de curry, chimen măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 27 minute. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Supă Miso Cu Spanac Și Varză De Fasole, Supă de Snapper roșu cu varză proaspătă de fasole și ulei de usturoi, și Trageți tăiței cu varză de vită și fasole în supă.
Instrucțiuni
Se toarnă apă într-o cratiță și se aduce la fierbere.
Adăugați varza de fasole și gătiți câteva minute. Tulpina (puteți folosi varza de fasole fiartă pentru salată).
Amestecați făina de orez și laptele de unt în stocul de germeni de fasole.
Adăugați zahărul și frunza de curry. Se condimentează cu sare.
Într-o tigaie separată, încălziți uleiul vegetal.
Adăugați piper și chimen și gătiți până la parfum, aproximativ 30 de secunde.
Se toarnă amestecul peste supă și se aduce la fierbere.
Garnisiți cu cilantro tocat.