Supă de varză, cartofi și fasole la cuptor
Supa de varză, cartofi și fasole coaptă este o fără gluten, fără lactate, întreg 30 și vegetarian rețetă cu 6 porții. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 115 calorii. 5 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca o supă destul de ieftină pentru Toamna. Dacă aveți la îndemână bulion de pui, piper măcinat, țelină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 85%, ceea ce este extraordinar. Încercați Varză, fasole albă și supă de cartofi, SUPĂ RUSTICĂ DE VARZĂ, CARTOFI ȘI FASOLE ALBĂ, și Supă De Varză De Fasole pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul în cratiță de dimensiuni medii.
Se adaugă cartofii, țelina și ceapa, se sotează 5 minute.
Se amestecă varza, se acoperă și se gătește la foc mediu, până când varza este fragedă.
Adăugați bulion, frunze de dafin, piper și carne de porc și fasole.
Se încălzește până când supa este fierbinte și apoi se îndepărtează frunza de dafin și se servește.