Supă De Tăiței Ramen

Supă De Tăiței Ramen
Supa de tăiței Ramen ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 2. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 254 calorii, 6g de proteine, și 9g de grăsime per portie. Pentru $1.6 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 134 de persoane au considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână sos de soia, tăiței ramen, ceapă verde și alte câteva ingrediente, îl puteți face. O mulțime de oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare japoneză. Este perfect pentru Toamna. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Supă De Tăiței Ramen, Supă Rapidă De Tăiței Ramen, și Supă De Tăiței Ramen Mai Sănătoasă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță medie combinați bulionul și tăiței. Acoperiți și aduceți la fierbere la foc mare; se amestecă pentru a sparge tăiței. Reduceți căldura la mediu și adăugați sos de soia, ulei de chili și ghimbir. Simmer, neacoperit, timp de 10 minute. Se amestecă uleiul de susan și se ornează cu ceapă verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Ceașcă Edamame Congelată, DezghețatăCeașcă Edamame Congelată, Dezghețată
Ulei De ChiliUlei De Chili
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire

Vin recomandat: Riesling, Sos Japonez De Susan, Sauvignon Blanc

Tăiței Ramen funcționează foarte bine cu Riesling, Sake și Sauvignon Blanc. Sak7 este o alegere evidentă atunci când vine vorba de mâncare japoneză. Dacă doriți să rămânem la vin de struguri, deși, s-ar putea opta pentru sauvignon blanc sau riesling. Ai putea încerca Regele Frosch Riesling Auslese toate naturale germană. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Regele Frosch Riesling Auslese Toate Naturale Germană
Regele Frosch Riesling Auslese Toate Naturale Germană
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții2
Scor De Sănătate4
Bucătăriiasiaticjaponez
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista