Supă De Tăiței De Pui

Supă De Tăiței De Pui
Supa de tăiței de pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 1031 calorii, 73G de proteine, și 51G de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 4,49 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. 380 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți tulpini de țelină, ceapă, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Este perfect pentru Toamna. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor super spoonacular de 97%. Rețete similare sunt Supă De Tăiței Cu Tăiței De Pui Cu Unt, Supă De Tăiței De Pui, și Supă De Tăiței De Pui.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Așezați o oală de supă la foc mediu și acoperiți cu uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați ceapa, usturoiul, morcovii, țelina, cimbrul și frunza de dafin. Gatiti si amestecati timp de aproximativ 6 minute, pana cand legumele se inmoaie, dar nu se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
4
Se toarnă bulionul de pui și se aduce lichidul la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
5
Adăugați tăiței și fierbeți timp de 5 minute până se înmoaie. Îndoiți puiul și continuați să fierbeți încă câteva minute pentru a se încălzi; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
6
Se presară cu pătrunjel tocat înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
7
Așezați puiul și legumele într-un vas mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Se toarnă doar suficientă apă rece pentru a acoperi (aproximativ 3 litri); prea mult va face ca bulionul să aibă un gust slab. Aruncați cimbrul, frunzele de dafin și boabele de piper și lăsați-l să fiarbă încet. Coborâți focul la mediu-mic și fierbeți ușor timp de 1 până la 1 1/2 ore, parțial acoperit, până când puiul este gata. Pe măsură ce gătește, degresați orice impurități care se ridică la suprafață; adăugați puțină apă dacă este necesar pentru a menține puiul acoperit în timp ce fierbeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
9
Scoateți cu grijă puiul pe o tăietură. Când este suficient de rece pentru a manipula, aruncați pielea și oasele; tăiați manual carnea într-un recipient de depozitare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
10
Strecurați cu grijă stocul printr-o sită fină într-un alt vas pentru a îndepărta solidele vegetale. Folosiți stocul imediat sau dacă intenționați să îl depozitați, așezați vasul într-o chiuvetă plină cu apă cu gheață și amestecați pentru a răci stocul. Acoperiți și refrigerați până la o săptămână sau congelați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate40
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista