Supă De Tortilla Mexicană

Supă De Tortilla Mexicană
Supa de Tortilla mexicană ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.88 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 218 calorii, 18g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Dacă aveți la îndemână chipsuri de tortilla coapte grosier, ardei gras tăiat în prealabil, ceapă tăiată în prealabil și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 26 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Supă De Tortilla Mexicană, Supă De Tortilla Mexicană, și Supă De Tortilla Mexicană pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți 1 linguriță de ulei într-un cuptor olandez antiaderent la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Adăugați puiul și gătiți, amestecând des, 3-4 minute sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
3
Scoateți pe placă și acoperiți.
4
În aceeași tigaie, încălziți 1 linguriță de ulei rămas pe mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați ceapa, ardeiul gras și usturoiul. Gatiti, amestecand des, 5 minute sau pana se inmoaie. Se amestecă chimenul, pudra de chili, bulionul și roșiile. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De ChiliPraf De Chili
Ardei GrasArdei Gras
TomateTomate
UsturoiUsturoi
BulionBulion
ChimenChimen
CeapăCeapă
6
Întoarceți puiul și sucurile în tigaie și fierbeți 3 minute sau până când sunt încălzite. Se amestecă coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Supă de oală în boluri de servire; se acoperă cu chipsuri de tortilla zdrobite și brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)
BrânzăBrânză
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
PolonicPolonic
8
Se servește fierbinte, cu o pană de var pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
9
Alegerea vinului Andreei: nu puteți greși cu un Sauvignon Blanc din Noua Zeelandă, erbaceu, care să se potrivească cu aromele vii de coriandru și tei din supă. Căutați Drylands Sauvignon Blanc, Marlborough 2006 (15 USD).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sauvignon BlancSauvignon Blanc
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
VarVar
SupăSupă
VinVin

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Burn Cottage Cashburn Pinot Noir cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Flori aromate strălucitoare, cassis și fructe roșii care completează notele de condimente și sărate. Palatul este suplu și armonios, cu straturi interesante și elemente umami, textură fină și un finisaj minunat echilibrat.
DificultateMediu
Gata În26 m.
Porții6
Scor De Sănătate16
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista