Supa de Tortilla mexicană ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.88 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 218 calorii, 18g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Dacă aveți la îndemână chipsuri de tortilla coapte grosier, ardei gras tăiat în prealabil, ceapă tăiată în prealabil și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 26 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Supă De Tortilla Mexicană, Supă De Tortilla Mexicană, și Supă De Tortilla Mexicană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți 1 linguriță de ulei într-un cuptor olandez antiaderent la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
2
Adăugați puiul și gătiți, amestecând des, 3-4 minute sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
3
Scoateți pe placă și acoperiți.
4
În aceeași tigaie, încălziți 1 linguriță de ulei rămas pe mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați ceapa, ardeiul gras și usturoiul. Gatiti, amestecand des, 5 minute sau pana se inmoaie. Se amestecă chimenul, pudra de chili, bulionul și roșiile. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Chili
Ardei Gras
Tomate
Usturoi
Bulion
Chimen
Ceapă
6
Întoarceți puiul și sucurile în tigaie și fierbeți 3 minute sau până când sunt încălzite. Se amestecă coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Supă de oală în boluri de servire; se acoperă cu chipsuri de tortilla zdrobite și brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)
Brânză
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Polonic
8
Se servește fierbinte, cu o pană de var pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De Var
9
Alegerea vinului Andreei: nu puteți greși cu un Sauvignon Blanc din Noua Zeelandă, erbaceu, care să se potrivească cu aromele vii de coriandru și tei din supă. Căutați Drylands Sauvignon Blanc, Marlborough 2006 (15 USD).
Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Burn Cottage Cashburn Pinot Noir cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.