Supă De Tortellini Cu Soluție Rapidă

Supă De Tortellini Cu Soluție Rapidă
Quick Fix Tortellini supa ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate servește 6 și costă $ 3.22 pe portie. O porție conține 817 calorii, 34G de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 22 de mâncăruri și bucătari. Un amestec de tortellini cu brânză tri-color, roșii conservate, fasole și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este perfect pentru Toamna. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 20 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 85%, ceea ce este extraordinar. Rețete similare includ Supă de Tortellini rapidă și ușoară, Supă Rapidă De Tortellini De Pui, și Supă de Tortellini (Tortellini en Brodo).

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare. Gătiți și amestecați carnea de vită în tigaia fierbinte până se rumenesc și se sfărâmă, 5 până la 7 minute; scurgeți și aruncați grăsimea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Combinați carnea de vită măcinată, tortellini, bulionul de vită, crema de supă de ceapă, roșiile tăiate cubulețe cu ardei verzi chile, fasole verde, sare și piper într-un aragaz lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute VerdeArdei Iute Verde
Fasole VerdeFasole Verde
Carne De Vită MăcinatăCarne De Vită Măcinată
Bulion De VităBulion De Vită
Supă De CeapăSupă De Ceapă
TortelliniTortellini
TomateTomate
PiperPiper
CremăCremă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
3
Gatiti la mare timp de 1 ora.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista